Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 11. juni 2018

Hvis Høyre sin politikere, er så 'kaute', at de må ha et eget 'politiker-politi', (for å passe på damene), så er noe galt, mener jeg. Det blir også klamt/'russisk' med dette 'fest-politiet', (vil jeg si). Høyre burde heller leie for eksempel en del av Hard Rock Cafe, (noe jeg vet at går an), og ha et privat arrangement der. Og så kan Hard Rock Cafe sine vakter, heller hive ut de som tafser for mye. Noe sånt


https://www.dagbladet.no/nyheter/nye-retningslinjer-etter-metoo-ma-ha-edru-vakter-pa-hoyre-moter/69888062

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv