Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. juli 2018

Dette er 'russisk' av Berger Museum, (vil jeg si). De later som at det nye nettstedet deres, kun er noe, med en skjerm, hos museet. Men det er faktisk snakk om et nytt nettsted, som ikke henger sammen, med det 'vanlige'/gamle nettstedet. (Det linkes ikke til det nye nettstedet engang, i denne artikkelen). Og det nye nettstedet, har ingen 'Om'-side, så folk som havner på den siden, etter Google-søk osv., vil ikke lett skjønne, hvem som er ansvarlige, for nettstedet. Så dette er rot og dårlig planlegging, fra Berger Museum, (vil jeg si). Disse nettsidene burde vært integrert i museet sitt 'vanlige' nettsted, og ikke fremstått, som noe slags anonym nedskroting, av verdsveven, (for å si det sånn)


http://bergermuseum.no/utvidelse-av-den-digitale-moteplassen/

PS.

Her er mer om dette:


http://bergerhistorie.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv