Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. november 2018

Jeg visste ikke at Herman Wildenvey fikk karantene, for å ha samarbeidet med nazistene. Da var det kanskje ikke så smart, av bestemor Ingeborg, å flytte til Herman Wildenweysgate, (i Stavern), på midten av 80-tallet. Hm


https://www.dagbladet.no/nyheter/17-forfattere-frikjent-fra-nazidom-73-ar-etter/70448611

PS.

Jeg husker at bestemor Ingeborg fortalte meg, (og min lillesøster Pia), at hu ønsket å selge huset i Blombakken, (i Nevlunghavn), etter at min morfar døde.

(Hu dro oss til Nevlunghavn, (fra der min far tvang meg til å vokse opp aleine i Svelvik), og fortalte oss dette.

Dette kan vel ha vært i påsken, (eller i pinsen), i 1985.

Noe sånt).

Min morfar Johannes, gjorde veldig mye hagearbeid, i hagen, i Blombakken.

(Han planta mye blomster, osv.

Noe som blant Aftenposten skrev om.

Noen år før min morfar døde, (i Spania), i 1985).

Og min mormor, orka kanskje ikke, å ta på seg alt hagearbeidet, (i tillegg til alt husarbeidet osv.).

Så derfor ønsket hu kanskje, å selge det huset da, (hvis jeg skulle tippe).

(Noe sånt).

Men hvorfor det ble akkurat Herman Wildenweysgate, (i Stavern), som hu flytta til.

Det veit jeg ikke.

(Må jeg innrømme).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Min mors foreldre sitt hus, i Blombakken, (i Nevlunghavn), ble forresten kalt 'lite', av Aftenposten, (noe jeg seinere har klaget på, til PFU, for det huset hadde blant annet fire stuer, og fire soverom/kammers):



https://johncons-mirror.blogspot.com/2015/12/na-har-jeg-sett-mer-pa-bildene-av-huset.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter