Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 23. juni 2018

Mer fra Gmail

Erik Ribsskog

ref side ang at Rambo er et norsk navn

Erik Ribsskog 23. juni 2018 kl. 20:31
Til: Thomas Wiken
Kopi: juridisk
Hei,

jeg har tidligere skrevet det samme til den kjente advokat Elden, med fler.

Og det er at jeg ikke sletter noe på bloggen min, etter forespørsel fra andre.

Så det er en policy jeg har, dessverre.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg er fra Larvik, og det er nok grunnen til at jeg fant ut om dette.

Og det var kanskje fordi at din 'kone' var så ung da hu døde, at jeg publiserte om dette.

Men jeg skal ikke blande meg noe mer oppi dette.


22. juni 2018 kl. 11:12 skrev Thomas Wiken <thomas.wiken@icloud.com>:
Hei, ser du har en liten artikkel om at Rambo er et norsk navn. Det stemmer, er blant annet flere i området Tønsberg og Larvik som har dette som etternavn.

Kunne du slettet bildet og henvisningen til Labe sine sider? Det er minnesiden til min tidligere samboer du henviser til. Og du har ikke innhentet tillatelse fra familien til å publisere dette på din side.

Mvh
Thomas Wiken

Når det gjelder min oldemor Birgit Mogan sin onkel og fosterfar Gullik Gulliksen, (som fant Tråen-skatten), sin kone Aase Levorsdatter. Så var det visst sånn, at 'alle' hennes søsken, emigrerte til Amerika. Så det var kanskje hu som ville dit, (og ikke Gullik). Hm




PS.

Her er mer om dette:

Amerikanske soldater har besøkt Ribsskog-slekten sitt hjemsted


https://flatangernytt.no/2018/06/us-national-gard-inntar-flatanger/

PS.

Flatanger Camping eies av min firemenning Ove Magne Ribsskog:


https://www.namdalsavisa.no/artikkel/2017/06/24/Flatanger-camping-gjenåpner-i-ny-drakt-14928065.ece

PS 2.

Her er mer om dette:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1500856-info

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter