Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 2. desember 2019

Denne Nav-skandalen viser, at man ikke kan stole på, at autoritetene i Norge, er vettuge. Det kan sitte en idiot et sted, som ødelegger for en, (i mange år). Og så vil folk ha det til, at jeg er rar, (som kjemper for mine rettigheter). Også er det egentlig snakk om dårskap, fra myndighetene, (må man vel si)



https://www.dagsavisen.no/debatt/leder/erna-beklager-1.1626960

PS.

'Nyttige idioter', er forresten, et uttrykk, som brukes, innen spionasje, osv.

(Jeg lurer på, om det er Norulv Øvrebotten, som har skrevet om dette, på sitt nettsted, hvor han også skriver om negative rom osv., (det vil si mangel på åpenhet), var det vel).

KGB plasserer nordmenn, som er idioter, høyt opp i statsforvaltningen.

Og hvis KGB ville tulle med en sak.

Så sender de den bare, til idioten.

Og så går den saken til helvete.

(For å si det sånn).

Så når man kaller dommere og politi, for Navs nyttige idioter.

Så kaller man nesten Nav, for KGB.

(Må man vel si.

Eller Dagsavisen insinuerer vel da, at denne Nav-skandalen, er snakk om, villet 'ondskap'/oppvigleri, fra Nav.

Mot sine klienter, som de liksom skulle straffe/motarbeide, da.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:


http://oevrebotten.com

PS 3.

Denne Nav-skandalen, er visst den største skandalen, i Norge, noen gang:


(Samme link som øverst i bloggposten).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter