Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. januar 2020

Da jeg bodde i Trondheim, (vinteren 2018), så lurte jeg litt på, om jeg skulle dra til Flatanger, (som også ligger i Trøndelag), for å se på slektsgården, (hvor Ribsskog-slekten sine stamfedre Johannes Olsen Ribsskog og Martha Maria Klemetsdatter Høstland bodde), og/eller området rundt. Men det var veldig dårlig busstilbud der, så man måtte enten kjøre selv eller overnatte, (virka det som)


https://www.nrk.no/trondelag/ber-statsministeren-om-bat-1.125551

PS.

Da jeg jobba på Bertelsmann Arvato sin Microsoft Scandinavian Product Activation, (hvor jeg jobba fra høsten 2005 til høsten 2006), i Liverpool.

Så var det en gang sånn, at min kollega Margrethe Augestad, liksom hang over skulderen på meg, mens jeg leste, i VG.no, (innimellom de innkommende telefonene).

(Noe sånt).

Og Margrethe Augestad hadde sett, at et hus, som holdt på å falle i vannet, (på grunn av flom), var eiet, av noen Ribsskog-folk.

(Dette var vel på forsiden av VG.no.

Og jeg så kanskje på utenriks-nyheter, osv.

Og jeg leste kanskje ikke de 'trauste' nyhetene, (fra distrikts-Norge), så nøye.

For å si det sånn).

Og da var det Kari-Anne Ribsskog og faren Kjell Arild Ribsskog, sitt hus, viste det seg.

Og jeg forklarte Margrethe Augestad, at dette var noe fjerne slektninger, (i Ribsskog-slekten), som jeg ikke hadde møtt.

(Kari-Anne Ribsskog er vel min firemenning.

Ifølge Bjørn Ribsskog sin 'Ribsskog-slektsforskning', osv.).

Selv om det var sånn, allerede før jeg flytta til England, høsten 2004.

At jeg noen ganger, ville søke på mitt etternavn Ribsskog, på Google.

Og Kari-Anne 'Sula' Ribsskog og Kjell Arild 'KARisma' Ribsskog.

De hadde mange nettsteder, osv.

Så jeg hadde sett noen av bildene deres, av Flatanger-naturen, (husker jeg).

(Dette var mens jeg bodde på St. Hanshaugen.

Hvor jeg bodde fra 1996 til 2004).

Og jeg hadde da også sett, at Kari-Anne Ribsskog, dreiv med skyting, (som hobby), var det vel.

(Noe sånt).

Men etter at de mista huset sitt, så flytta disse, til Brumunddal/Innlandet.

Så de bryr seg muligens ikke så mye lenger, angående om det blir båtforbindelse, til Namsos.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter