Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 8. februar 2020

Sånn her var det for meg og, skoleåret 1988/89, forresten. For jeg hadde fått en av ti krem/elite-plasser, som Vestfold kjøpte i Buskerud, hvert år, (for Nordre Vestfold-elever). Men skolebussen min gikk fra Svelvik, (cirka syv kilometer nord for Bergeråsen). Så jeg måtte derfor stå opp tre timer før de andre liksom, for å ta 'pendler-morgenbussen' til Drammen, (sammen med 'kommunistene' fra Berger, (som var 'på meg')). Noe som var vanskelig å kombinere, med seinvakter på CC Storkjøp, lekser og kjøretimer, (og jeg var også 'støttekontakt'/'adoptivfar', for min yngre søster Pia og hennes venninne Cecilie Hyde, (og min farmor Ågot, borte på mitt 'gromguttsted' Roksvollshøgda, som lå cirka en kilometer nord for Bergeråsen))


https://www.facebook.com/nrkvestfoldogtelemark/videos/616431755821765/UzpfSTY1NDY2NzkyNTpWSzoyNjMwMjA4MTM3MDk2NjUx/

PS.

Jeg burde kanskje ha klaget på, at det ikke var tilrettelagt, med skolebuss.

(Selv om jeg hadde fått en sånn gjev 'krem/elite-plass'.

For å si det sånn).

Men jeg måtte krangle, med rådgiveren på Gjerdes videregående, (i timen), bare for å få busskortet, (husker jeg).

(For 'alle' de andre i klassen fikk busskort, (unntatt meg), husker jeg.

Av en eller annen grunn).

Så derfor syntes jeg kanskje, at jeg hadde klaget nok, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter