Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. april 2020

Nina Monsen, (som var venninne med min stesøster Christell og søster Pia), var født i 1971, (og hu hadde vel dumpa, for hu pleide å gå i samme klasse, (på Berger skole), som min stesøster Christell, som er født i 1972, hvis jeg ikke tar helt feil). Så hu hadde vel ikke artium, i februar 1990. Hm



PS.

For å forklare mer om dette.

Så gikk jeg ni år på grunnskole og tre år på videregående, (handel og kontor, data-økonom-linje med matte valgfag det siste året), uten å dumpe/stryke.

Og jeg fikk da artium/generell studiekompetanse, i juni 1989.

Og Nina Monsen var født året etter meg, (i 1971).

Så hvis hu hadde gått ni år på grunnskole og tre år allmenn, (eller min handel og kontor-variant, som var en annen vei, til artium/generell studiekompetanse, på tre år), uten å dumpe/stryke.

Så ville hu fått artium/generell studiekompetanse, i juni 1990.

Så hva hu gjorde på distriktshøyskole, (hvor man vel måtte ha artium/generell studiekompetanse), i februar 1990.

Det kan man kanskje lure på.

(For å si det sånn).

Og Nina Monsen fikk en sønn, med han Brage Mogstad, (fra artikkelen overfor).

Så det er nok ikke en annen Nina Monsen, (for å si det sånn).

Og min stesøster Christell forklarte, at Nina hadde flytta til Lillehammer, høsten 1989, (husker jeg).

(Men hu sa ikke hvorfor).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Mer om Nina Monsen, (fra DT/BB 2. juni 2000):


https://www.nb.no/items/b216159ca96184666138b15994b68694?page=9&searchText="nina%20monsen"

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter