Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 28. mai 2020

Og enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Erik, velkommen til Best Western Rewards!
Erik Ribsskog 28. mai 2020 kl. 16:52
Til: juridisk
Kopi: news@email.bestwesternrewards.com
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Best Western Rewards
Date: tor. 28. mai 2020 kl. 00:33
Subject: Erik, velkommen til Best Western Rewards!
To:


Vis denne e-posten med bilder

 

  Min konto 


Erik L?venbalk Ribsskog |
Medlemsnummer 6006637648517837 | Poengsaldo: 0 | Medlem siden: 2020



Takk for at du ønsket å være medlem i det vi mener er verdens beste lojalitetsprogram for hotell! Husk å registrere ditt medlemsnummer når du bestiller overnatting slik at du mottar poeng og andre fordeler. Dersom du trenger hjelp, eller ønsker å bestille et fysisk medlemskort, er du velkommen til å kontakte vår medlemsservice på telefon 800 11 624 eller e-post til bwr.service@bestwestern.com.
Vi er alltid der for deg!


Poeng som ALDRI utløper

Poengene du tjener ved overnatting kan brukes ved alle våre hotell i over 100 land



Gratisnetter – Kjapt og enkelt

Vi har et lavt innløsningsnivå for gratisnetter ved våre hotell eller gavekort hos våre partnere, sammenlignet med mange andre lojalitetsprogrammer



Eksklusive medlemspriser

Som medlem i Best Western Rewards® får du tilgang til eksklusive medlemspriser ved bestilling på bestwestern.no Du sparer alltid minst 10%!







800-11-624 bestwestern.no Følg oss på:


Ikke svar på denne e-posten. Svar blir ikke lest.

Alle hotell i Best Western®-kjeden eies og drives uavhengig. Hvis du ikke lenger ønsker å motta tilbud fra Best Western Hotels & Resorts, kan du klikke her for å avslutte abonnementet. Klikk her for å lese våre retningslinjer for personvern.

Best Western-merkene er tjenestemerker eller registrerte tjenestemerker for Best Western Hotels & Resorts. Andre varemerker brukes i henhold til tredjepartslisens. Best Western Hotels & Resorts støtter ingen produkter eller tjenester fra tredjeparter. ©2020 Best Western Hotels & Resorts. Med enerett.

Best Western Hotels & Resorts
6201 N. 24th Parkway
Phoenix, AZ 85016

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter