mandag 8. september 2008
E-post til PFU. (In Norwegian).
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Telefonsamtale, forrige måned.
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Mon, Sep 8, 2008 at 2:56 PM | |
To: Kjell Nyhuus <kjell.nyhuus@presse.no> | ||
|
E-mail to the Ministry of Justice.
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
RE: Our ref: TO08/2153
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Mon, Sep 8, 2008 at 2:42 PM | |
To: jan.farenden@justice.gsi.gov.uk | ||
|
Problemer med Interpol. (In Norwegian).
Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK etc
Nå ringte jeg Interpol.
Jeg sendte de først en e-post, 30. august, fra websidene deres:
<a href="http://www.interpol.int/Public/contact.asp">http://www.interpol.int/Public/contact.asp</a>
Men de har ikke svart, så jeg tenkte jeg kunne prøve å ringe.
Det står ikke noe telefonnummer, på Interpol sine sider.
Men britene, de har en veldig bra utenlands nummeropplysning.
De finner vel de fleste telefonnummer, i verden, ville jeg tippe.
Man må bare ringe 118 661.
Og telefonnummeret, til Interpol, i Lyon, er 0033 472 447 000.
Og da svarer de på fransk, 'Bon jour, Interpol', eller omvendt.
Jeg forklarte at jeg sendte en e-post i forrige uke, men at jeg ikke hadde fått svar.
Da spurte de hva det gjaldt, så sa jeg 'organised crime'.
Så ble jeg satt over til en annen fransk dame, som ble skikkelig stressa, og spurte hvordan jeg hadde fått telefonnummeret dit osv.
Jeg sa navnet mitt, og forklarte at jeg hadde problemer med at politiet i 'Norway', ikke ville gi meg hjelp.
Men hun skjønte ikke hva 'Norway' betydde, så jeg måtte si 'Norvege'.
Og jeg sa til og med 'Royal Uni', eller hva det heter på fransk, som de sier når det er Melodi Grand Prix, det betyr England, eller noe.
Men hun spurte hvor jeg ringte fra, Liverpool, og hva jeg jobbet som, self-employed.
Så ventet hun litt, og sa at jeg måtte ringe det samme nummeret på nytt, for jeg hadde blitt 'misdirected'.
Hun var nesten i sjokk, så jeg måtte prøve å roe henne ned, så jeg måtte svare veldig rolig og sakte, når jeg sa jeg jobbet som self-employed osv., ellers så hadde hun kanskje fått noe anfall, eller noe.
Så ringte jeg det samme nummeret på nytt, og da sa den samme første damen, tror jeg det var, sa at
'Interpol can't do anything, if the Police don't call', og 'Interpol just work with the Police'.
Jeg lurte på hvorfor vanlige folk kunne sende Interpol e-post da, fra deres webside, og jeg nevnte at jeg hadde blitt anbefalt, på et debattforum, å kontakte Interpol, men de bare avviste meg, siden jeg ikke ringte fra politiet.
Så sånn fungerer visst Interpol.
Så de er det nok ikke mye hjelp å ringe, hvis man er en vanlig person.
Så sånn er det.
Med vennlig hilsen
Erik Ribsskog
Av johncons (idag kl 14:22)
http://forum.aftonbladet.se/message.jspa?messageID=997715
Rosario from Sunderland.
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Hello from Spain
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Sun, Sep 7, 2008 at 8:05 PM | |
To: Rosario González Oria <oria5482@hotmail.com> | ||
|
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
(no subject)
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Sun, Sep 7, 2008 at 11:35 PM | |
To: Rosario González Oria <oria5482@hotmail.com> | ||
|
Mer om yttringsfriheten i Sverige og Nato osv. (In Norwegian).
Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK etc
Hei,
ja jeg er enig i det.
Det virker ikke som om man kan stole på myndighetene og media.
Selv om jeg må si, at media, på debattforum, i Norge og England, de ville nok ha sensurert meg, for lenge siden, hvis jeg hadde skrevet det samme der.
Og også i Danmark.
Så det virker som at det er mer yttringsfrihet i Sverige, i hvertfall foreløbig.
Jeg har blitt stengt ute fra VGs forum i Norge, Aftenpostens, Nettavisens og også Dagbladets kommentarfunksjon.
Og også fra BTs forum i Danmark.
Og BBCs og Daily Posts m.fl., i England.
Kanskje det er fordi Sverige ikke er med i Nato?
Kanskje Nato og New World Order og Illuminati, er forbundet?
Hvem vet.
Jeg får prøve å ringe Interpol, i morgen eller noe.
Så skal jeg prøve å huske å oppdatere her, og på blogg osv.
Hvis jeg fortsatt ikke blir sensurert.
Vi får se.
Igjen takk for bra råd osv.
Med vennlig hilsen
Erik Ribsskog
Av johncons (idag kl 0:50)
Sv: Trafikering av nordiske jenter til UK
Ja du..tycker det är fel att tysta ned oxå- allra bästa att komma åt dyngan är väl att föra öppna diskussioner om problemet- inte tiga ihjäl det..
Av HumlAnz X (igår kl 23:59)
http://forum.aftonbladet.se/thread.jspa?messageID=997287
Middag. (In Norwegian).
Jeg lærte å lage mat, da jeg bodde sammen med søstra mi, og en kamerat som het Glenn, på Ungbo, på Ellingsrudåsen, i 1993 og 94, var det vel.
Søstra mi lærte meg, for da slapp hu vel å lage selv.
Noe sånt.
Hu hadde lært av somalierne, å lage spagetti.
For Somalia pleide å være italiensk koloni, så det gikk det mye av der, sa søstra mi.
Måten å finne ut, om spagettien var 'al dente', eller hva det heter.
Det var, at man skulle hive en bit spagetti, på kjøkkenskapet.
Og hvis spagettien hang fast, så var den ferdig kokt da.
Så sånn var det.
Nå lagde ikke jeg spagetti nå da.
Men en engelsk, eller indisk, rett, som heter Curry.
Det pleier dem å selge på indiske take-away resturanter osv. her.
Men det er bare å kjøpe en boks og, det er løk og tomater osv., i karrisaus.
Som koster kanskje 8 kroner.
Også koster to kyllingfileter, ca. 20 kroner.
Jeg er litt opptatt av priser, for jeg har jobba på Rimi i 12 år, så jeg har aldri hatt så særlig god råd.
Så sånn er det.
Så skjærer man opp kyllingfiletene i biter.
Man kan nok også bruke biff eller kjøttdeig.
Man tar panna på den sterkeste varmen.
tar oppi litt matolje.
Tørker bort med papir, hvis det blir for mye olje.
Det er noe sånn teflon-greier, tror jeg, så man behøver egentlig ikke så mye olje.
Også tar man et par dråper vann, fra fingrene, og legger oppi panna.
Når de dråpene er borte, så er panna varm nok.
Så legger man oppi de oppskjærte kyllingbitene.
Del hver filet, i 5-6 biter, eller noe.
Så stek de bitene, sånn at de blir stekt på hver side.
men ikke inni.
Så når dem er stekt på hver side, så hel oppi boksen med curri.
Så skru varmen, på det laveste eller nest laveste.
Så kan man etterhvert prøve å kutte kyllingbitene, i mindre deler, med en sånn stekespade.
Som om det var kjøttdeig omtrent.
Så ser man om kyllingen er gjennomstekt.
Men det her skal stå å putre, i ca. et kvarter da, stod det på boksen.
Og da blir kyllingen skikkelig mør.
Så gadd ikke jeg å lage ris da.
Jeg er litt lei av ris, for noen dager, når jeg har hatt dårlig råd, så har jeg bare spist ris, med soyasaus osv.
Så det er jeg litt lei nå.
Men men.
Så jeg bare smørte noen sånne engelske brødskiver, med hvitt brød, og smør eller margarin da.
For det brødet er veldig billig her.
Og det grove brødet i England, er ikke noe særlig bra alikevel.
Ikke halvparten så bra som det norske, Birkebeiner-brød osv., synes i hvertfall jeg.
Så da er det like greit å kjøpe det billige hvite brødet, det smaker egentlig ikke loff, for det er ikke så søtt.
Og det er ferdig skjært opp.
Så det er bare å hive fire brødskiver, på en tallerken.
Kline på noe margarin, noe sånn solsikkeolje-margarin, eller noe.
Og så helle over kylling og curri.
Og det var digg, for brødet var ferskt, og kyllingen var mør, så det var ikke vanskelig å spise den maten.
Det er sikkert.
Så den som hadde hatt penger og tid.
Da kunne man ha laget sånn mat hver dag omtrent.
Men man kan ikke ha alt.
Så sånn er det.
Så hvis det er noen som vil ha tips om mat, så bare skriv kommentar, for man lærer vel litt av å jobbe i matbutikk i 15 år og, får man vel håpe.
Selv om det nok er å overdrive, at man stille spørsmål om det.
Jeg kan vel bare noen få retter, det er ikke sånn at jeg skjønner hvordan man skal lage alt mulig.
Men broren min Axel er kokk, så han veit det, så han kan man kontakte antagelig, han jobber på en resturant som heter Oscar Braathen, eller noe, på Torshov.
Hvis han ikke har slutta.
Så sånn er det.
Med vennlig hilsen
Erik Ribsskog