tirsdag 27. april 2010
De siste par dagene, har jeg fått så mange telefoner, hvor folk bare legger på. Så nå la jeg av røret her, må jeg innrømme. Men jeg kan nåes på mobil
PS.
Jeg kan også nåes på e-post, på eribsskog@gmail.com.
Og jeg er også mye på irc, på #Norge, på Dal-net.
Så sånn er det.
Så får vi håpe at folk kan begynne å ringe vanlig.
Vi får se.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 2.
BT i England, (British Telecom), de hjelper en nemlig ikke, hvis man får sånne telefoner.
Det er ikke som i Norge, (ihvertfall i gamle dager), at man bare kunne ringe Televerket/Telenor, og få hjelp til å spore opp samtalene.
Neida, i England, så skylder man bare på at noen Telemarketing-firma, har maskiner, som noen ganger fusker, og lager noe de kaller 'silent calls'.
Så det eneste som nytter i England, er nok å legge av røret, er jeg redd.
(Selv om da begynner røret etterhvert, å pipe høyt).
Så man må ta ut ledningen, sånn at det ikke er noe forbindelse, fra røret til telefonen.
Men da blir det også ganske stille.
Så det er ikke umulig.
Men veldig tungvint i England, vil jeg si.
Og jeg ligger også på etterskudd med telefonregninga mi, til BT.
Ellers ville jeg ha bytta fra de, for de synes jeg er noe herk å ha noe med å gjøre.
Kundeservicen deres er delt inn i masse forskjellige deler, og det er noen ganger noen som snakker dårlig engelsk osv., synes jeg det virker som.
Så jeg skulle gjerne ha bytta til et annet telefonfirma.
Men det har jeg ikke råd til for øyeblikket, dessverre, siden jeg er på etterskudd med regningene.
Jeg ga jo bort en lapp jeg hadde, med mobilnummeret på, til han husverten.
Så jeg prøvde å ringe mobilen min, for å sjekke hva som var riktig nummer igjen.
Og da stod det, 'withheld', da jeg ringte fra fasttelefonen min.
Men jeg kan ikke huske at jeg har bestilt det.
Det var merkelig.
Men det er nok et herk, å få BT til å fikse det tilbake igjen.
Så det har jeg ikke prøvd på engang enda, må jeg innrømme.
Så hvis jeg får f.eks. arven min, etter bestemor Ingeborg, så tror jeg nok, at jeg nok bytter til et annet telefonselskap her.
Vi får se.
Bare noe jeg kom på.
PS 3.
Det er forresten mulig at jeg bestilte sånn 'withheld', da faren min holdt på med sånn bølleringing, for 1-2 år siden.
Det er ikke umulig.
Så det er kanskje like greit å ha sånn 'withheld'.
Vi får se.
Bare noe jeg tenkte på.
Mer angående om det er problemer med innholdet i Pizza Grandiosa, osv.
Jeg har gjort litt forskning, på Grandiosa, og funnet ut noen ting.
Vanlig Grandiosa, (produsert på Stranda), selges ikke i Sverige, selv om Big One, (produsert på Stranda), selges der.
Vanlig Grandiosa er den mest solgte pizzaen i Norge, og den minst solgte i Sverige, (de selger ingen vanlige Grandiosaer i Sverige).
Orkla Procordia i Sverige, måtte gå ut med en pressemelding, om hvor de fikk kjøttet sitt fra, omtrent samtidig som vanlig Grandiosa ble stoppet solgt i Sverige, for ca. 8-10 år siden vel.
Hva skyldes dette mysteriumet?
Er det slik som i Science-fiction filmen, Soylent Green, at svenskene fant menneskekjøtt i den vanlige Grandiosaen fra Stranda?
Mvh.
Erik Ribsskog
Ja, jeg vil tippe det er akkurat sånn det henger sammen. Svenskene fant menneskekjøtt i pizza grandiosa. De lagde ikke noen avisoverskrifter eller skapte rabalder av den grunn, de bare sluttet å selge vanlig grandiosa helt enkelt. Andre pizzaer fra Stabburet fortsatte de å selge. Dumme svensker.
Ja,
det må være noe slags konspirasjon mot nordmenn, tror jeg.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS.
Grandiosa-fabrikken og Big One-fabrikken, på Stranda, er helt uavhengige av hverandre.
De har f.eks. hvert sitt eget pizzabunn-bakeri.
Så utnytter ikke fordelene av at to merker frossenpizza produseres på det samme stedet.
Den ene fabrikken kunne like godt ligget i Lindesnes, og den andre på Nordkapp.
De utnytter ikke synergi-effektene, (i det hele tatt), som det kalles i næringslivet.
Dagbladet, skrev en artikkel fra Grandiosa-fabrikken, for en del år siden, og man kan se at ting ikke er som det burde være der.
- Direktørene bruker frekt språk, (som ikke passer i forretningsverdenen).
- Topping-rommet, (der de fyller på kjøttet mm.), er strengt hemmelig for journalister, og andre besøkende.
Du kan være med meg i dusjen, men du får ikke lov å bli med på topping-rommet, sa direktøren der, til Dagbladets kvinnelige journalist.
- De hopper også veldig fram og tilbake, når det gjelder hva bindemiddelet i kjøtt-blandingen, på Grandiosa, er.
De sier først soyaprotein, så gelatin, og nå står det soyaprotein igjen, på eskene.
Så det er veldig spesielt og mistenkelig, synes jeg.
(Og nå, tuller de også med nøkkelhull-pizzaen, og sier at den mye sunnere enn vanlig Grandiosa, enda Dagbladet/klikk.no sier at dette ikke er riktig).
Tidligere næringsminister Ansgar Gabrielsen sin sønn, hva heter han igjen da.
Philip Gabrielsen, han er leder for Wiki-Norge, og sa til meg, på Wikipedia, at Orkla ikke vil at jeg skal skrive om Grandiosa på Wikipedia, og at han er ansatt hos Orkla, (som en av mange deltidjobber), og derfor vil ikke Wikipedia tillate, at jeg skriver om Grandiosa der.
Så Orkla har ikke mye troverdighet, vil jeg si.
Så om det ikke er menneskekjøtt de bruker, så er det nok noe annet galt.
Stabburet tok jo over som leverandør av kjøttet selv, så nå kommer kjøttet fra Stabburets hovedfabrikk i Fredrikstad, har jeg fått med meg.
Noen sier at smaken på kjøttet har forrandret seg.
Hvis ikke menneskekjøtt, hva slags kjøtt bruker de?
Soylent Green-filmen, ligger langt fremme i minnet her, for meg.
To kolleger, fra da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, de ville ikke spise noen av pizzaene der, (enda vi solgte ti slag), men spesialbestilte Mia kylling-pizza, som ikke gikk inn i kassa.
Folk kaller frossenpizza, for papp-pizza.
Kan vi kjøpe Grandiosa, spørr ungene, (husker jeg fra da jeg jobba i Rimi).
'Nei, jeg spiser ikke papp-pizza, det smaker papp', pleide faren å si da.
Men det smaker vel Jarlsberg-ost.
Så papp-smak, det er bare en dårlig unnskyldning.
Nå kommer faren til å si.
'Ok, men ta den med nøkkelhullet, for det betyr at den ikke smaker papp'.
Nøkkelhullet ser jo ut som en klode/sirkel, (symbol for jordkloden, verdensherredømme, globalisering), oppå en pyramide, (symbol for illuminati).
Så det er tydelig at det er noe med den pizzaen.
Matvarer behandles som om det var vitenskap, i Norge, har jeg merka.
I England, synes jeg ikke det er det fokuset på den varen og den varen.
Men i Norge så studeres varene og prisene med vitenskapelig nøyaktighet i avisene.
Det er noe monopol-greier over dette vil jeg si.
Men med akkurat nok utvalg, til at man kan lure folk til å ikke skjønne det.
Utvalget er ihvertfall mye mer variert i utlandet.
Og i England, så kan man få billig mat.
I Norge, så får man bare grandiosa, som er nogenlunde billig.
Mens går du på Netto i England, så får du to hamburgere, for et pund, (9-10 kroner), som bare er å varme i microen.
Sånne retter finnes ikke i Norge, man kan kanskje finne Lasagne til 50 kroner.
Så derfor kjøper alle Grandiosa vanlig, for det blir som julekvelden, pga. de dyre prisene og dårlige utvalget i Norge.
Men men.
Jeg skal finne en link til den nevnte Dagbladet-artikkelen, fra besøket deres på Stranda, (som ligger i Sunmøre, som er en spesiell del av Norge. Agnar Mykle skrev om sunnmøringen, og skrev ikke pent om de. De er nok en annen rase, enn nordmenn, mistenker jeg. Konspirasjon mot norske folk, vil jeg si).
Her er linken til den artikkelen:
http://www.dagbladet.no/
Les og bli sjokkert, (hvis man leser den ordentlig, og tenker gjennom hva man leser).
Mvh.
Erik Ribsskog
http://www.dagbladet.no/2010/04/26/tema/klikk/mat/11467856/?commentId=4668372#comment_4668372
Nå var han husverten George her på døra, for en time siden, så jeg måtte gå i minibanken
PS.
Han skulle jo ha vært her, for mer enn to uker siden.
Men han sa noe om at han hadde vært i Preston igjen.
Men men.
Så han skjønte det, sa han, hvis jeg ikke hadde alle pengene, men han håpa at jeg hadde £300 da.
Men jeg hadde bare såvidt over £200 igjen av husleie-pengene, (som egentlig er £365), for jeg har jo meldt meg inn i Ladders, og kjøpt kjeler til kjøkkenet og masse sånt, (som jeg har skrevet om på bloggen).
Så da flyr penga.
Jeg spurte om han hadde telefonnummeret mitt.
Og han svarte nei.
Enda jeg har gitt han CV-en min, tidligere.
Men men.
Så jeg reiv ut første sida, i syvende sans-boka mi, for der står mobilnummeret mitt.
Så neste gang, som er mandag om mindre enn to uker, så må han ringe, synes jeg, hvis han ikke dukker opp.
Ellers skal høre om han har noe forretningskort, sånn at jeg kan ringe han.
Hvis han roter bort telefonnummeret mitt igjen.
Jeg synes det her er veldig snodig, ihvertfall.
(At han husverten aldri henter leia i tide, men sier han har vært i Preston).
Men men.
Vi får se hva som skjer.
For da må jeg kanskje gå ubarbert, til minibanken, for jeg vet jo aldri når han dukker opp.
Og da ser jeg jo litt shabby ut, når jeg ikke har tid til å dusje og barbere meg, før jeg går i minibanken.
Så det er litt dumt, synes jeg, med et sånt tulle-opplegg.
Det blir jo stress for meg og, å aldri vite når man får en sånn 'landlord' på døra.
Men men.
Bare noe jeg tenkte på.
Så sånn er det.
Så vi får se hva som skjer.
Mvh.
Erik Ribsskog
'Kappeland', kalte vi det der, da jeg vokste opp i Larvik. (Ungene ved Bøkeskogen, lekte det. Vi bodde hos en familie, i noen uker, mens vi flytta)
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2892710.ece
PS.
Da vi bodde hos Morten, (som var et år eldre enn meg vel), og dem, oppe i en bakke, opp mot Bøkeskogen der.
Det var på den tida, at Baccara var med i Grand Prix, husker jeg.
For det så vi på første kvelden der.
Nå var det da tro.
Vi får se.
Jeg får prøve å finne det ut.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 2.
Baccara var med i Melodi Grand Prix, 22. april 1978:
http://no.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_1978
PS 3.
Jeg husker det, fordi mora mi var så begeistra for Baccara.
Og mora til Morten, mora mi, og jeg og søstra mi og Morten da.
Og kanskje flere.
Vi satt og så på Grand Prix.
Det her må ha vært da vi flytta fra Mellomhagen, i Østre Halsen, og til Jegersborggate, i Larvik.
Jeg var og så på fotballkamp, med Larvik Turn, husker jeg, og de vant 3-1, mener jeg.
Han Morten dro meg med da, til Louisenlund, som det heter.
Mens seinere, da jeg bodde i Jegersborggate, da holdt jeg med Fram, for de var nærmest skolen vår.
Og noen i klassen spilte på Fram, så jeg var med en gang og spilte en kamp, mot Nanset.
Men Nanset-laget, de var mye eldre enn oss, for på den tida, (sesongen 1977/78), så spilte eldre lag noen ganger mot yngre lag, av en eller annen grunn, når det var snakk om knøtte-lag, osv.
Men men.
Mer da.
Og mora mi tok meg med og så en Fram-kamp en gang, da Odd vant 3-1, men det var nok før 1978.
Bare noe jeg kom på.
Det her var på den tida, at rektor Ness, på Østre Halsen skole, døde.
Og det var noe tull med 17. mai-flagget mitt.
Jeg ble spurt av mora mi eller Arne Thormod, om jeg ville ha flagg man kunne fløyte i.
Men det var ikke lov å ta med i 17. mai-toget.
Men jeg tok det med likevel.
Men men.
Så fikk vi høre at rektor Ness var død.
Men men.
Han Morten lærte meg å pante tomflasker på travbanene.
For faren hans gikk også på travbanen, som stefaren min da, Arne Thomassen.
Han gikk ikke jeg så bra sammen med, og jeg fikk nesten aldri noen penger, så jeg fløy da rundt og panta tomflasker, på forskjellige travbaner, på Østlandet, etter at han Morten lærte meg til det da.
Men jeg panta mine flasker i en kiosk, som han Morten ikke likte, tror jeg, ned mot Larvik Torg.
Så vi ble litt uvenner da.
Og jeg var i bursdagen hans, (selv om han ikke gikk på skolen min), da mora mi hadde født Axel, halvbroren min.
Og da hadde ikke vi så god råd.
Og jeg hadde glemt å si fra om bursdagen.
Eller hvordan det var.
Så jeg ga en brukt Hardy-bok, i bursdaggave, til han Morten.
For mora mi hadde ikke noen penger.
Og da klagde han Morten, husker jeg.
Men jeg kjente vel ingen der, fordi han bodde jo på andre sida av byen.
Men men.
Men jeg tror ikke at Arne Thormod bodde der, så hva han dreiv med, det veit jeg ikke.
Men men.
Bare noe jeg kom på.
Så sånn var det.
Jeg skriver mer om det kan være menneskekjøtt, i Pizza Grandiosa, på Dagbladets kommentarsystem
Jeg har gjort litt forskning, på Grandiosa, og funnet ut noen ting.
Vanlig Grandiosa, (produsert på Stranda), selges ikke i Sverige, selv om Big One, (produsert på Stranda), selges der.
Vanlig Grandiosa er den mest solgte pizzaen i Norge, og den minst solgte i Sverige, (de selger ingen vanlige Grandiosaer i Sverige).
Orkla Procordia i Sverige, måtte gå ut med en pressemelding, om hvor de fikk kjøttet sitt fra, omtrent samtidig som vanlig Grandiosa ble stoppet solgt i Sverige, for ca. 8-10 år siden vel.
Hva skyldes dette mysteriumet?
Er det slik som i Science-fiction filmen, Soylent Green, at svenskene fant menneskekjøtt i den vanlige Grandiosaen fra Stranda?
Mvh.
Erik Ribsskog
http://www.dagbladet.no/2010/04/26/tema/klikk/mat/11467856/?commentId=4668372#comment_4668372
Jeg sendte en klage til Askim Camping, i Gøteborg, på at norske folk må oppgi personnummer, for å leie telt-plass der
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Problem med svenske personnummer
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
Tue, Apr 27, 2010 at 11:21 AM | |
To: askim.strand@liseberg.se | ||
|
På noe som heter MyCityDeal, så får man et tilbud hver dag. I dag var det på komedie-kveld. Det har jeg ikke vært på. Kanskje jeg skal blogge om det?
|
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> |
£6 for entry to a hilarious comedy night worth £14 at the Laughter House - save 57%
MyCityDeal.co.uk <info@news.mycitydeal.co.uk> |
Tue, Apr 27, 2010 at 10:03 AM | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Reply-To: "MyCityDeal.co.uk" <info-GUID7VPBI4PT42NSGKGRO25Q@news.mycitydeal.co.uk> To: eribsskog@gmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|