mandag 17. september 2007

Tema: Melange
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.
Moderator Ny bruker? Registrer deg her
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler Trådet Side: 1
cons [2497] 17.09.07 16:11 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Dere som er matlagings-eksperter.

Jeg pleide å jobbe på rimi og stable smør og ost og kjølevarer.

Men jeg skjønte aldri plottet med Mills Melange og Mills Soft Soya margarin.

Det er jo samme produsenten.

Og to produkter i samme segment eller?

Her er melangen. Bestemora brukte alltid den sa a, men hu kjøpte masse
setersmør og da. Melange er nok bedre å steke i da antagelig.

Her er melangen ja:

http://www.mills.no/?module=Articles;action=ArticleFolder.publicOpenFolder;ID=212

Dere ekspertene, hva er det som er forskjellen mellom melangen og soft soyan når det gjelder steking osv. da?

Dem solgte jo omtrent like mye husker jeg.

Er det hipp som happ eller?

På forhånd takk for svar.