cons
Heltidsansatt
Innlegg: 273
Ble medlem: 01/09/2007
Da jeg bodde i Norge så spiste jeg nesten alltid Pizza Grandiosa.
Det gikk så mye pizza, at når folk sa at jeg måtte spise variert, så sa at jeg spiste jo flere typer pizza'er, jeg spiste jo Pizza Peperoni og Pizza Mexicana også, så det var ikke noe å bekymre seg for.
Men jeg husker jeg leste sånn avis-reportasje, eller magasin-reportasje, eller nettavis-artikkel, eller hva det kan ha vært.
Og da var det om Norges nasjonalrett, Pizza Grandiosa.
Som ble bakt på Stranda, eller hva det het?
Men det som dem ikke fikk svar på, når dem intervjua dems jobba i firmaet der da.
Det er vel stabburet, er det ikke det da?
Dem spurte hvordan kjøtt det var, for det så ikke ut som skinke.
Men det må vel være noe behandlet kjøtt, tror dere ikke det?
For ikke noe vanlig kjøtt har vel sånn form og konsistens naturlig?
Nå tenker jeg først og fremst på vanlige grandiosa'n.
Når jeg jobba på Rimi Bjørndal, så hendte det jo at det dukka opp noen Somaliske damer,og andre muslimer, som lurte på om det var svinekjøtt i grandiosa'en.
Så det var det sjekka vi jo.
Og det står på pakka at det er svine-kjøtt og storfe-kjøtt, hvis jeg husker riktig.
Så ble de skuffa, for dem hadde vel lyst på Grandiosa da, så kom jeg med dårlige nyheter om innholde osv.
Men sånn er det.
Men hvordan kjøtt er det som er både svine-kjøtt og storfe-kjøtt da?
Da burde det vel ha vært to slags kjøtt oppå pizzaen og eller?
Men det er jo bare sånn avlange strimler, som alle ser like ut.
Det ser ikke ut for meg som om det er to forskjellige slag i hvertfall.
Men det er kanskje andre som skjønner seg bedre på det her?