tirsdag 30. oktober 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 339
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Stabburet leverpostei inneholder følgende:

Lever av svin, lam og storfe 29%, vann, svinefett, svinekjøtt, storfefett, hvetemel, salt, sukker, ansjos, glukose, tomatpure og krydder.


Ja, nå står det vel ikke i detalj hvor på dyret dette 'svinekjøttet', 'svinefettet' og 'storfefettet' er fra da.

Men det kan jo hende de har ganske runde grenser, for hva slags ingredienser som går under disse betegnelsene.

Jeg husker i hvertfall helt sikkert jeg leste på nett-chatte kanal, at noen sa de puttet hjernemasse i leverposteien, som nevnt ovenfor.

Og de virket oppriktige når de snakket om det, det merket jeg enda jeg kom inn midt i diskusjonen, det var vel ikke så mange der, var vel to stykker som pratet sammen da, og han ene karen virka som han skulle advare hu dama da.

Og så kom jeg inn i diskusjonen.

Og da svarte hu dama noe om hjernemasse.

Så lurte jeg på hva dem prata om, så sa vel hu dama at han karen hadde sagt at dem putta hjernemasse i de runde boksene.

Og han karen ble litt tilbakeholden, og synes ikke at jeg skulle være dum og gjøre noe nummer av det.

Det virket som om han mente, at hjernemasse var jo mat det og, så det var bare å være barnslig hvis man reagerte på at puttet hjernemasse i maten.

Og begge virket oppriktige for meg.

Så det er i allefall sånn jeg skjønte det av den samtalen.

Så kanskje de har lov å bruke hjernemasse i leverposteien da, hvis de kaller det svinekjøtt, svinefett eller storefefett.

Ikke vet jeg, men det er kanskje en mulighet.