Heltidsansatt
Innlegg: 314
Ble medlem: 01/09/2007
Og mens jeg husker det, da jeg jobbet som assisterende butikksjef på Rimi Nylænde på Lambertseter, på midten av 90-tallet.
Da husker jeg at Hakon's egen merkevarepizza 'Pizza Grandama' var ny.
Men jeg husker butikksjefen der da, Elisabeth, (som tidligere kollega/butikksjef/kamerat Magne, refererte til sammen med Betina, som mafia).
Elisabeth sa at Grandama ble bakt av Sæther eller noe i Sandefjord.
Så det var ikke noe tull med den pizza'n altså sa hu, for hu kjente til den produsenten, så den pizza'en kunne hu anbefale.
Jeg synes vel det var litt rart hu begynte å anbefale pizzaer, og understrekte at det ikke var noe gæernt med den pizzaen.
Fordi man regner det vel som 'default' så og si, at det ikke er noe i veien med maten.
Så det husker jeg, og synes var litt snodig, for hu ikke å anbefalte mat så mye, såvidt jeg kan huske.
Men den episoden, synes jeg var litt snodig, så den beit seg fast i hukommelsen, eller underbevisheten heter det kanskje.
Så hvis det er noen som er skeptisk til Grandiosa, siden dem ikke sier ordentlig hvordan type kjøtt dem bruker, så kan dem jo heller stole på hva tidligere butikksjef på Rimi Nylænde, Elisabeth (som Magne sa var mafia), sa.
Nemlig at det var ikke noe gæernt med den pizza-en, for det var ordentlig produsent, for det kjente hu til fra før.
Så hvis det er noen som er skeptisk på Grandiosa'n pga. de snodighetene som er nevnt hittil i tråden, så kan de jo eventluelt følge anbefalingen fra butikksjef Elisabeth, hvis den Pizza Grandama er på markedet enda da.
Tenkte bare jeg skulle ta med dette som en anekdote, siden jeg kom på det i farta.