tirsdag 18. mars 2008

Grandiosa X. (In Norwegian).

[rediger] Presisering
Jeg tror jeg må presisere litt her, for å forsikre meg om at det ikke er noen misforståelser.

Jeg skriver nå den aktuelle setningen med vanlig skrift, også legger jeg til forslaget til presisering med tjukk skrift. Fordi jeg synes det virker som at diskusjonen er litt avsporet. Så jeg vil gjerne bare forsikre meg om at vi snakker om det samme.

'Etter 1997 ble det i en periode brukt gelatin (basert på svin) som bindemiddel i kjøttblandingen, som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets hemmelige leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke-genmodifisert soya på lang sikt. [2] [3]'.

Grunnen til at jeg da tar med denne delen:

'som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets hemmelige leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke-genmodifisert soya på lang sikt.'.

Det er for å få med hva det står i Dagbladet-artikkelen. Sånn som det står nå, så ser man ikke at gelatinen erstattet soyaproteinen. Så jeg tenkte bare å klaregjøre om dette. Siden dette fremgår av Dagbladet-artikkelen. Så da vil Grandiosa-artikkelen vår, være mer overens med Dagbladet-artikkelen. Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 21:35 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Pizza_Grandiosa