fredag 10. oktober 2008
Idag kjøpte jeg sardiner i tomat, i stedet for makrell. For sardiner koster bare 35 pence. Men da får man skinn og bein osv. med på kjøpet. (N).
PS.
Ja, det smakte ikke så værst.
Men man får nok masse sardin-innvoller osv., med på kjøpet, er jeg redd.
Jeg tror ikke de er så flinke til å rense de her sardinene, før de putter de i boksen, for de her sardinene er ganske små.
Så jeg tror kanskje jeg holder meg til makrell jeg.
Jeg tror det er nok mysterier i makrell-boksene.
Jeg lurer på hvorfor noe av kjøttet i makrell-boksene er mørkt.
Så jeg synes det er nok å lure på.
Jeg har ikke lyst til å lure så mye på masse skinn, og bein og innvoller og hva heter det, som går fra hjernen og ned, jeg husker ikke, det er noe sånn hjerne, som går nedover i ryggraden.
Ryggmarg, heter det kanskje.
Jeg har ikke lyst til å rote oppi brødskivene mine, for å se om det ligger ryggmarg og sånn der, for å si det sånn.
Men hvis man ikke er så nøye på sånt, så er nok sardin-bokser fine.
For de er billige, og det er nok veldig sunt.
Men hvis man er litt mer kresen, så er kanskje makrell-bokser tingen.
Det er mulig.
Med vennlig hilsen
Erik Ribsskog