torsdag 8. januar 2009
Jeg blogger mer om mat, siden jeg er litt fan av det. (In Norwegian).
I dag så steika jeg en sånn pakke av den 'luksus'-karbonadedeigen, som jeg kjøpte her om dagen på Marks and Spencers:
http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/01/ja-mens-man-fortsatt-venter-p-at.html
Men jeg tenkte, at det kjøttet som den karbonadedeigen er laget av, er jo såpass bra, så man burde kanskje ikke ha på for sterkt krydra stekesaus osv.
Så jeg bare heiv en boks med hermetiske tomater oppi panna, da karbonadedeigen var ferdig stekt.
Også varma jeg opp hermetiske poteter og gulerøtter fra Tesco, som bare koster 2 kroner boksen circa.
Og prisen?
Tilsammen for det som er på tallerkenen, så ble det vel ca. 35 kroner.
Så jeg har ikke råd å lage så dyr mat hver dag, for jeg er på budsjett, siden jeg er arbeidsledig osv.
Men hvis man lager maten selv, og kjøper den beste og billigste maten i hver butikk, så varer ihvertfall pengene litt lengre, så får man ihvertfall i seg litt god mat i det minste, hvis man ikke driter seg ut når man lager maten, og at maten blir svidd f.eks. da.
Men men.
Så det neste blir vel at jeg kjøper ferske gulerøtter og poteter og tomater i butikken, og hakker dem opp, og hiver dem i gryter og steikepanner da.
Vi får se.
Det er nok enda sunnere det, hvis man kjøper ferske grønnsaker.
Så da får man sikkert masse energi og sånn da.
Det er mulig.
Så vi får se hva som skjer.
Jeg har ikke så mye gryter og sånn, og det er ikke sånn at jeg har drivi så mye med å koke poteter og gulerøtter og sånn, så jeg er litt skeptisk til hvordan det skal gå.
Jeg har ikke så mye gryter og sånn heller nei, og kniver og har ikke oppvaskmaskin, og heller ikke varmtvann i springen, tenk det.
Jeg har bare varmtvann i dusjen.
Så jeg skulle hatt oppvaskmaskin i den leiligheten her.
Så jeg får prøve å få meg en jobb.
Vi får se.
Med vennlig hilsen
Erik Ribsskog