tirsdag 13. januar 2009

Paprika fjernes fra Grandiosa. (In Norwegian).



http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2862967.ece

Jeg mener, som jeg har sagt i årevis snart nå, at de heller kanskje burde fjerne kjøttet, eller 'kjøttet', fra Grandiosaen.

Hvorfor ble Grandiosa, som er så populær, at han på bildet spiser 2-3 av dem i uka, enda han ikke liker paprikaen.

Hvorfor ble den pizzaen trukket tilbake fra markedet i Sverige, for noen år siden?

Hvorfor byttet de bindemiddelet i kjøttblandingen først fra soyaprotein til gelatin og så tilbake til soyaprotein igjen?

Hvorfor får journalister som er på omvisning på Grandiosafabrikken på Stranda ikke lov å se toppingavdelingen?

Soylent Green anyone?

Hva er det kjøttbitene, eller 'kjøttbitene', på Grandiosa skjuler?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Grandiosa