tirsdag 13. april 2010
Nå fant jeg enda en rar makrell i tomat. Jeg lurer på åssen den er. Vi får se
PS.
Jeg var litt redd for at det skulle være ganske hele makreller oppi, men det var det ikke.
Det var som i Norge:
PS 2.
Den makrellboksen stod forresten i Jamaica/Karibien-hylla på Tesco.
Og den var produsert i Portugal, stod det.
Og den kosta vel et pund, mener jeg å huske, altså ni kroner da, eller noe.
Noe sånt.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 3.
Her kan man bestille Cawoods-varer, og andre matvarer, fra Jamaica:
http://www.easycaribbeanshop.com/index.php/caribbean-food-uk/food-brand/cawood-salt-fish-brand.html
PS 4.
Jeg synes at fiskekjøttet skulle vært lyst jeg.
Jeg synes at noe av problemet med makrell i tomaten, er at noe av fiskekjøttet er mørkt.
Jeg skjønner ikke hvorfor det er mørkt.
Men men.
Her er mer om dette:
PS 5.
Tomatsmaken, smakte mildere, enn på den norske.
Den norske blir litt som ketchup, i forhold, synes jeg.
Men jeg må innrømme at jeg ikke spiste alle de mørke delene av makrellkjøttet.
Men men.
Og jeg tror man kan ha den boksen i kjøleskapet, uten at resten av kjøleskapet begynner å lukte av markell i tomat.
Men, spørsmålet er om det er litt risikofylt, for fisk blir jo fort dårlig.
Det er derfor de begynte med de kjempesmå, runde King Oscar-makrellboksene i Norge, for ca. ti år siden vel.
Men den her boksen var på nesten en halv kilo.
Men men.
Jeg tror det er noen vitaminer i fisk, som det er greit å få i seg, en gang i mellom.
Så noen ganger i året, så må jeg nesten kjøpe noe makrell i tomat, eller noe.
Eller, ferdigrensede reker, er ganske billig her i England, så det har jeg også pleid å kjøpe en del av.
Så sånn er det.
Bare noe jeg kom på.