søndag 23. februar 2014

Da jeg bodde i Norge, så leste jeg en del i brosjyrer, (fra ICA Tveita), og i aviser osv., om hvordan man steker biff. Og dette pleide jeg å lage, mest da jeg bodde på Ungbo, på Ellingsrudåsen. Der lærte søstera mi Pia meg å steke kjøttdeig, etter at jeg var ferdig med militæret, i 1993. Og jeg stekte også noen ganger biff der, (jeg pleide for eksempel, å kjøpe det slaget, som var på tilbud, på ICA Tveita), fra 1994 til 1996 cirka

da jeg bodde i norge

http://vgd.no/forbruker/mat-og-drikke/tema/570788/tittel/for-at-en-biff-skal-bli-perfekt-stekt-hva-maa-man/innlegg/6376485?xtmc=&xtcr=23#post6376485

PS.

Det var så lite kjøkken, i Rimi-hybeleiligheten min, i Waldemar Thranes gate.

Så det var ikke så ofte, som jeg stekte biff, de årene jeg bodde der, (fra 1996 til 2004).

Men da jeg bodde på the Forge, (fra september 2004 til februar 2005), så hendte det at jeg stekte en del biff.

Spesielt den første tida, (før jeg begynte å merke det, at studielånet mitt, var cirka fire måneder forsinket).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg pleide å sette, (den største), kokeplata, på det varmeste forresten, når jeg skulle steike biff, i Norge.

(Det glemte jeg visst å skrive, i den VGD-posten).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Sånn pleide jeg også å lage svinekoteletter forresten, (mener jeg å huske).

(Jeg pleide oftere å kjøpe svinekoteletter, enn nakkekoteletter, i butikkene, i Norge.

Og det er fordi at svinekotelettene, de har en stor flate, med helt rent kjøtt.

(For jeg er ikke så glad i spise fett, for å si det sånn).

Mens nakkekoteletter, de har ofte mye fett, som liksom deler opp kjøttdelene, av koteletten, da.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.