søndag 23. februar 2014
Det her har jeg nok lært om, på Rimi
http://vgd.no/forbruker/mat-og-drikke/tema/564200/tittel/frysing-av-drikkevarer/innlegg/6364321?xtmc=&xtcr=26#post6364321
PS.
Etter at jeg hadde jobbet en del år, som Rimi-leder, (var det vel).
Så fikk vi, (Rimi Lambertseter, hvor jeg da vel jobbet, som assistent), et termometer, i posten, fra hovedkontoret.
(Noe sånt).
Og det var fordi, at Rimi hadde bestemt, at man plutselig skulle begynne å måle temperaturen, i alle fryse- og kjøle-disker, (i butikken), hver dag.
(Muligens fordi at det kom en lov om dette.
Noe sånt).
Så det ble egentlig mer om mer, som butikklederne måtte gjøre, i butikken, hver dag.
(Som jeg vel har skrevet en del om, i Min Bok 4 og Min Bok 5).
Så sånn var det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 2.
Kravet til temperatur, i Rimi sine frysedisker.
Det var forresten, at det skulle være kaldere enn 18 minusgrader, i Rimi sine frysedisker.
Og for kjøledisker, så skulle temperaturen ligge på mellom -1 og 4 grader.
(Noe sånt).
Så sånn var det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.