søndag 21. mai 2017
Det er nok det samme her. Freia har nok hermet, etter Kit Kat, (når de lagde Kvikk Lunsj). På samme måte som at M og Non Stop, hermer etter m&m's. Og på samme måte, som at isbre-mint, muligens hermet, etter Glacier Mints. Noe sånt
https://www.theguardian.com/lifeandstyle/shortcuts/2017/may/19/kitkat-v-kvikk-lunsj-which-four-fingered-chocolate-bar-tastes-best
PS.
Men også i USA, så er det visst sånn, at sjokolader, (fra forskjellige produsenter), ligner på hverandre.
Så det er kanskje greit, å lage, en sjokolade, (eller en annen vare), som er inspirert av, (eller som liksom kopierer), en annen vare.
(Hva vet jeg).
Så sånn er muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 2.
Her er mer om dette:
https://en.wikipedia.org/wiki/5th_Avenue_(candy)
PS 3.
I Norge så har vi jo Freia sin Monolitt-sjokolade, som er nesten lik, Nidar sin Troika-sjokolade, (må man vel si).
(Når det gjelder smak/ingredienser).
Og Freia har vel også hatt, en porøs sjokolade, (som het Blues vel), som lignet, på Nidar sin Stratos-sjokolade, (som igjen muligens hermet, etter den engelske Aero-sjokoladen).
(Noe sånt).
Så sånn er nok det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 4.
Her er mer om dette:
http://vgd.no/index.php/kultur-og-fritid/backstage/tema/862926/innlegg/
PS 5.
Enda mer om dette:
http://fineminner.blogspot.no/2010_12_27_archive.html
PS 6.
Mer om Aero, (som vel var den første porøse sjokoladen):
https://en.wikipedia.org/wiki/Aero_(chocolate)