søndag 11. mars 2018

Norgesgruppen har et slag pizza, som lages på Mars, og som sendes med romskip til jorda. Noe sånt

norgesgruppen lages på mars

https://www.nettavisen.no/na24/veganpizza-revet-vekk-fra-hyllene-pa-rekordtid/3423422847.html

PS.

Dette må være fordi, at denne EMV-pizzaen, ikke egentlig lages, på Norgesgruppen sin pizza-fabrikk.

Norgesgruppen har faktisk ikke sin egen pizza-fabrikk.

Men de har ei 'random' sekretær-dame, på hovedkontoret sitt, som jobber med EMV-varer.

Og så får hu en slags obskur eller liten pizza-fabrikk, til å innimellom lage Norgesgruppen sine pizzaer.

(Noe sånt).

Så her eier nok egentlig ikke Norgesgruppen pizza-fabrikken.

De får det bare til å se sånn ut.

For de tjener mer penger, på varer de har 'laget selv'.

For da er innkjøpsprisen lavere.

For EMV-varer brukes det ikke penger på, til å markedsføre.

Og det brukes heller ikke mye penger, på ting som emballasje-testing og produkt-design.

(For å si det sånn).

Så derfor tjener for eksempel Meny ofte mer på en EMV-pizza, som de selger, til for eksempel 50 kroner.

Enn de tjener, på en Grandiosa, som de selger, til 60 kroner.

Men samtidig, så ser etterhvert butikkene nesten ut, som butikkene i Nord-Korea.

Siden at alle disse EMV-varene har 'amatør-aktig' design, osv.

(For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Faren min og dem, solgte køyesenger osv., (som de produserte selv), på 70/80-tallet.

Og hvis det var sånn, at en køyeseng/vannseng, var utsolgt.

Så jobba nok faren min, (eller noen han betalte timelønn), en eller flere ekstra-vakter.

Sånn at denne varen ble ferdig, i tide.

Så her er det muligens snakk om en slags 'russisk' pizza-fabrikk.

(Kan det virke som).

Siden at de ikke gidder å lage disse pizzaene mer enn en gang i måneden, liksom.

(For å si det sånn).

Hvis ikke det er sånn, at det er mangel, på denne råvaren, (som jeg aldri har hørt om før), på verdensmarkedet, da.

(Noe sånt).

Det er kanskje derfor, at Grandiosa/Rimi-Hagen ikke har begynt, med oomph-pizzaer.

Siden at det er noe tull, med produksjonen av råvaren.

Men hu 'random' sekretær-dama, på Norgesgruppen sitt hovedkontor.

Hu er muligens ikke like flink, med sånt, som Orkla/Rimi-Hagen, da.

(For å si det sånn).

Så da blir det tomme butikkhyller, (som i de tidligere kommunist-landene osv.), da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Det var noe lignende på Rema Sandvika kino, rundt 2015/2016, (husker jeg).

Denne butikken var utsolgt, for billig EMV appelsin-juice.

Og da lurte jeg på, (i kassa), om det var mangel, på appelsiner, på verdensmarkedet.

(Ment som en fleip, da.

For å si det sånn).

Men appelsiner og oomph, er ikke det samme, (må man vel si).

Jeg husker for eksempel, at mora mi, pleide å handle appelsinjuice, i butikken, (på Østre Halsen), på første halvdel av 70-tallet.

(Det er mulig, at hu fikk smaken på appelsinjuice.

Da hu jobba som au-pair, i England, på slutten av 60-tallet.

For å si det sånn).

Men mora mi skulle ikke ha oomph-juice, liksom.

Så at Rema skulle bli utsolgt, for appelsinjuice, som har vært like vanlig som melk og brød cirka, (i norske butikker), i flere generasjoner.

Det blir som noe latterlig, (vil jeg si).

For holdbarheten, på juice-kartonger, (som er pasturisert/hyper-pasturisert osv.), er også veldig lang.

Så Rema hadde egentlig ikke noen unnskyldning, for å bli tom, for denne varen.

(Vil jeg si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Man kan jo også 'pimpe grandisen', (for å fleipe litt), med litt oomph og ekstra ost, mens man venter på at de treige sekretærdamene, hos Norgesgruppen, skal få 'ræva si i gir', og steike mer pizza, (eller hvorfor ikke få Meny sine ferskvareavdelinger til å selge egenlaget oomph-pizza i mellomtiden):

legge oppå grandisen

https://meny.no/Tema/Vegetar/Oumph-en-ny-generasjon-soyaprotein/

PS 5.

Det er kanskje noen, som ikke liker, å 'pimpe' Grandiosa-pizzaene.

For de mener kanskje, at de 'mystiske' kjøtt-strimlene, på Grandiosa-pizzaene, er 'styggdom'.

(Noe jeg har blogget om tidligere).

Men da kan de jo høre med min tremenning Øystein Andersen, (som egentlig ikke er min 'ekte' tremenning, for han er adoptert, (av min fars kusine Reidun og hennes ektemann Kai), fra Sør-Korea).

For han pleide, å pelle bort, disse kjøtt-strimlene, (på Grandiosa-en), på 80-tallet, (husker jeg).

(Noe sånt).

Så 'oomph-pizza-savnerne', kan bare invitere min tremenning Øystein Andersen, på pizza-laging/spising.

Så fikser nok han det med å ta bort de 'skumle' kjøttbitene fra Grandiosa-en, (hvis jeg skulle tippe).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.