lørdag 22. oktober 2022

Mer om min bonusbror Viggo. (Fra Akers Avis Groruddalen 12. september 1984)

IMG_20221020_161354

PS.

Det var forresten sånn, at jeg ble dratt med, på dette foredraget til Viggo.

(Av min far og bonusmor Haldis).

Min far hadde på den tida en helt ny Mercedes (en 230E som han hadde importert fra Tyskland).

(En blå metallic, var det vel.

Den var ihvertfall blå/mørkeblå.

Og den hadde elektriske vinduer, osv.

Men bare fire gir, vel.

Sånn som jeg husker det.

Og det var også sånn at rektor Borgen (på Berger skole) kjøpte denne bilen, av min far.

Etter et år eller to).

Og på hjemveien, så kjørte vi gjennom Uelands gate.

Og da 'babla' Haldis om, at hu kjente noen, som måtte selge leiligheten sin der.

(Og at hu og min far muligens kunne få den leiligheten veldig billig, da.

Noe sånt).

Og den leiligheten bodde jeg seinere i, i et par uker, etter at jeg flytta til Oslo, for å studere, høsten 1989.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Viggo sier at nordmenn steiker kjøttkaker i mye olje.

Men min farmor Ågot stekte vel kjøttkaker, i seter-smør (og muligens seinere i Melange, da min lillesøster Pia bodde hos henne).

Men hans mor Haldis, pleide å steike knakkpølser, i kjempemye olje/margarin (sånn at de liksom svømte/vassa i olje/fett) husker jeg.

(Dette var en gang, som Myrberg-brødrene (som bodde på Bergeråsen fra 1982 til 1984) og jeg, fikk lov til å spise (sammen med Christell og Pia) på kjøkkenet til Haldis.

Av en eller annen grunn).

Men Haldis hadde bodd i Danmark, i mange år (mens hu var gift med Viggo sin far Søren Snoghøj).

Så det var muligens noe Haldis hadde begynt med, i Danmark.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette (fra 'Min Bok'):

bodybuilding