torsdag 13. november 2008

Flashback til 2007. (In Norwegian).

Ifjor, så ble jeg jo utsatt for en organisert trakaseringskampanje, på Veggavisen, vil jeg si.

Da jeg diskuterte om Grandiosa mm. der.

(Som jeg har klaget til PFU om

Men hvor de ikke gjør noe annet enn å kødde.

Se 'Pressens Faglige Utvalg'-tag).

Og på Veggavisen, så var det jo også folk med 'New World Order'-
avatarer, som man kan se ovenfor, i headeren til bloggen.

Så om det var en slags New World Order-kampanje.

Og at det med at det er rester etter mennesker, i Orkla-maten,
som jeg lurer på om det kan være. (Noe tull er det i hvertfall).

Om det er grunnet det, at New World Order, eller om man kaller
det Illuminati, eller CIA, eller sionister.

Om de står bak tullinga med maten og.

Hvem vet.

Men, jeg anmeldte jo søstra mi, for barnedrap, her for noen uker
siden.

Siden Christell sa det, at hun hadde hatt en abort.

Var det en fødsel hun hadde.

Blir mødre brukt til å føde barn, som utnyttes, av noe som nevnt
ovenfor, Illuminati, eller lignende, som slaver.

Altså sex-slaver.

Og de blir da kamuflert som aborter.

Sånn som f.eks. søstra mi hadde.

Og disse blir aldri registrert, hos myndighetene, og får personnr.,
osv.

Neida, de blir bare puttet i Orkla-maten når de dør.

Sånn at myndighetene, ikke skal finne ut likene, av folk som har
blitt født, utenfor systemet.

Som jeg har lest om foregår.

Er det en sånn mafia vi har i Norge, og som det ikke står om i
avisene.

Jeg har som sagt lest om dette, med 'fødselsmaskiner' før.

Jeg skal se om jeg finner mer om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det her var noe annet som ikke helt var samme tema, men jeg tar med det når jeg snublet over det:

Heh, det skal altså lige tilføjes at Bjarke er hele internettets konspirationsteoretiker.(siden du nu omtaler ham som "i" - han repræsenterer nok ikke andre end sig selv, omend jeg selv fandt tanken om at miljøfanatikere ville have singler brandbeskattet for at være sådan nogle svin, meget underholdende, da jeg læste artiklen) Bjarke mener at mere eller mindre hele verden bag kulisserne styres af en blanding af frimurere, zionister, "illuminati", neokonservative og øgler fra en anden dimension. (no shit!) Om ikke andet så i hvert fald de neokonservative og Bush og deres "new world order" program.

Jeg ved ikke andet om hans politiske overbevisning end at han er selverklæret liberal, og qua selvsamme stemmer på Enhedslisten - Danmarks mest liberale parti.

Mvh


http://www.liberator.dk/debatforum/arkiv/display_message.asp?mid=96739

PS 2.

Her ser man at Illuminati og etterettningsorganisasjoner osv., har slaver, og at de er veldig mektige, og at myndighetene ikke kan stoppe dem, og at de gjør ting som å holde et levende hode adskillt fra kroppen osv., for å bygge opp frykt da antagelig.

Man ser at de bruker 'stirring', som en måte å kontrollere folk.

Som jeg har selv sett, at Jan Snoghøj, Christell storebror, har brukt, fra passasjersetet, foran i en bil faren min kjørte, i Kristiansand, i 89, mot noen lokale jenter.

Og han kontrollerte også en 16 år gammel jente fra Odda, eller noe, julen 89, da vi var på Geilo, på Highland hotell.

Sånn at han gjorde hva han ville, selv om han var 26 eller noe, og foreldrene hennes satt der også vel.

Og jeg tror det også var julaften.

Så han er flink til å manipulere, vil jeg si.

Og han hadde også en eksdame, fra Åmot, en blond dame, som hun han er gift med nå, som han kyssa med, og muligens mer, da hun var 15 (Hege), og han var 25.

Men men.

Men hun dama fra Åmot, hun har advart meg flere ganger, om å komme meg vekk, fra fattern og Jan og hele familien faktisk, mener jeg hun sa, i 89 og 90, var det vel.

Så om Jan, han mørkhårede storebroren til Christell er noe illuminati, eller noe.

Det ville jeg ikke sett bort fra.

Så sånn er det:

A - MONITORING (ASSET CONTROL)

Every intelligence service since time began has sought methods of owning people and ensuring they stayed loyal. Two of 13 Illuminati familieswho are known to have developed extremely well-run bloodline intel ligence groups are the Li family and the Rothschild family. The Li’s family started its Chinese intelligence back in 1400 A.D. They had already been an ancient chinese aristocratic family for many centuries prior to this. Some of their techniques for their agents were state of the art mind control techniques. The Rothschild’s personal spy network and their own mail service was known to be superior to the national european governments during the 19th century. Traditional spycraft has involved the ability to recruit and keep agents loyal.

The professional spook manipulates his recruits for a living. He becomes adept at controlling people. For thousands of years, spy operations have honed their skills at controlling people. Because they work secretly, they generally have done whatever they wanted. When you combine the resources and centuries of intelligence operations of the Illuminati, along with the credibility of government intelligence agencies supposedly guarding our national security, the combination is horrific. There are no moral or financial restraints on what is being done. If the intelligence groups want to dabble in keeping a severed head alive apart from the body, (or a frozen body with an active head) which they have done, there is no one to stop them. Handlers of slaves use both natural and contrived cues to convey to the slave that they want obedience. A natural non-verbal threat cue would be brusque movements, and an innuendo in their voice.

A contrived cue would be placing both hands behind the head, which is a code for “I AM YOUR MASTER, OBEY ME.” Another cue for slaves to obey is when the master makes a fist with his right hand and touches his forehead. This means, “OBEY.” Even children, who were multiples, who were being taught to control their mother who wanted to leave the cult, have been observed using the fist to the forehead to try to get obedience from their mother. Staring is one method that the Programmers use. Charles Manson, who was both a slave and a handler, is an example of how a penetrating hypnotic stare is used by the Programmers. One way to control people is to wear clothes of authority. Dr. Green, Dr. Black, Dr. Star, Michael Aquino and other programmers have worn Nazi uniforms while programming, and at other time have worn Satanic Priestly garb. A beginning point to control people is understanding human needs, and understanding the individual to be controlled.

A good case officer learns everything he can about the asset (person or slave) he is to control. Case officers/handlers have been constantly working at improving their skills of control. Monarch slaves who must function as intelligence officers, who recruit spies, are trained in the art of listening and conversation. Learning to listen without interrupting is a guarantee of success. CIA handlers/ programmers have an extremely personable side to them--and a very deadly animalistic side to them too. They will be trained to look anyone they want to recruit in the eyes and withstand their stare. “Friendship begins with a smile; recruitment with a stare.” (This is a quote from the book Suvorov, Viktor. Inside The Aquarium. New York: Macmillan, p. 108. During training, men in U.S. Army Intelligence are told to read this book to understand how U.S. intelligence works.)

The entire lives of Monarch slaves are kept on records. Zbigniew Brezinski, and the heads of the CIA, and Sec. of Defense Dick Cheney are just some of the men known about who have access to the computer records that contain records on every active Monarch slave. Not everyone has a price, but everyone will respond to their needs being met. James K. Van Fleet, an important military intelligence officer, wrote about how to manage people. In military intelligence, they keep files on people where they identify which subconscious desires of people are important to the person at the time. All this information is kept in SOFT FILES--which are not official files, so these files have never officially existed and are not given up even to Congressional subpoenas. The Intelligence agencies know that if they find out what the person wants above all else in life, they can control the person. The nine areas that are monitored to see if they are important at the moment are:


http://educate-yourself.org/mc/illumformula12chap.shtml

PS 3.

Her kan man lese om dette med uregistrerte barn.

Det ville ikke forundre meg, om man ikke ofret alle, men lot de leve, i skjul og kjellere osv., og drepte de da var litt oppi årene, eller noe.

Jeg tror at i huset til familien min, på Sand, så må nok noen ha vært fanget i kjelleren.

Virker det som for meg i hvertfall.

Olsen-familien var det, som hadde Strømm Trevare.

(Jeg har skrevet om dette i 'Kjeller'-tråden osv., som ble slettet, på VGD).

De putter sikkert folk de har drept, av andre årsaker også, i maten.

Vil jeg tippe.

Og folk som dør uten familie osv., på eldrehjem, som er under mafia-kontroll,
osv.

Og jeg vet om en som jobber som graver på en kirkegård i Larvik.

En som skadet seg i en fallskjermulykke, som heter Thor, og er naboen til
onkelen min Martin, som har drevet å forfalsket selvangivelsen min, mens
jeg har vært i England.

Og han Thor, dyrker også marijuana, (har onkelen min sagt, og han bød ofte på en joint, som jeg tok kanskje en trekk av for å være sosial, og han hadde kriminelle vel, fra Larvik, ganske ofte på besøk), en liten farm, vil jeg tro, på
hytta han leier av onkelen min, Martin Ribsskog.

Så jeg lurer på om ikke den her illuminatien/mafian, kan ha kirkegårdene
også.

Så sånn er det.

Her er mer om uregistrerte barn:

Ifølge "Sarah" praktiserer satanistsekten spesielt ofring av spebarn, uregistrerte babyer som blir født av sektmedlemmer med kun ofringen for øye. I artikkelen blir det hevdet at denne type ekstreme og skjulte satanisme også finnes i Norge. I norsk sammenheng var dette det første tabloid-møte med et satanistoffer.

http://www.skepsis.no/konspirasjonstenkning/satanisme_som_samtidsmyte.html

PS 4.

Jeg skriver at broren til Christell, Jan Snoghøj, brukte stirring, mot noen lokale Kristiansand-damer, for å trene på å kontrollere dem, eller noe i 89.

Men jeg har også sett en taxi-sjafør, her rett utenfor, i Dale St., en lørdagskveld, for noen måneder siden, gjøre det samme, mot en ung tenåringsjente, her i byen, ei som var full osv, og så etter å ha stirret, leide henne inn i taxien.

To menn dukka opp, og spurte hva han skulle.

Han svarte.

'She's drunk, I'm only taking her around the corner'.

Hva nå han skulle med henne der.

Skal jeg se om jeg finner den posten:

Så til slutt, så satt han der, i taxien, og ni-stirret, på hun lyshårede jenta, som var som bambi på isen, noen minutter før.

Så tok han jenta, og satte henne, i forsetet, på venste side da.

Sjåførene sitter jo på høyre side.

Jeg vet ikke om jenta gråt, fordi hun skulle kjøre taxien.

Jeg vet da søren jeg.

Så kom det to kraftige karer, i 40-årene, tenker jeg, med blå vindjakker, og spurte taxi-sjåføren, om hva han drev med.

Det er mulig at de ikke har lov, å dytte fulle 16-17 år gamle jenter, inn i forsetet av taxien.

Og han sa at hun var 'pissed', så han skulle bare kjøre henne litt rundt svingen, eller noe sånt.

Så gikk de her karene, med blå jakker da.

Og taxien kjørte.

Jeg ville ikke glane for mye, etter taxien.

Den kjørte mot Matthew St.

Fordi det stod en gjeng, med lokale folk, kanskje noe mob.

Like bortafor der, som hun jenta hadde stått da.

Så om de var noe mob, og at de hjalp å få meg unna henne.

Siden han ene ropte høyt, til meg og jenta.

Men jeg ville ikke prate med jenta, mens taxisjåføren stod der.

For jeg tenkte at han stod der, i tilfelle noen trengte taxi.


http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/08/aftenposten-sier-at-det-her-er-det.html

Er det rester etter mennesker i maten i Norge? (In Norwegian).

Erik R View profile
More options Nov 13, 10:30 pm

On Nov 13, 6:53 pm, Thomas Lundquist wrote:

> Harald Mossige writes:
> Idun Ketchup er ikke dyr men norsk og merke.

Nemlig.

Idun Ketchup, er også en Orkla-vare.

Hvordan kan varer som

- Idun Ketchup.

- Pizza Grandiosa.

- Gøy saft.

- Stabburet leverpostei.

Osv.

Hvordan kan disse være så billige, når Orkla (som
har alle disse varene, og også flere kjente merke-
varer, som er billige og merkevarer).

Hvordan kan Orkla selge disse varene så billige,
når de bruker en formue, på å reklamere for de?

Hvordan kan disse merkevarene, være billigere
enn konkurentenes varer, som nesten ikke bruker
noen penger på reklame?

(I hvertfall ikke til sammenligning).

Og disse merkevarene er så sterke.

Det er nesten noe lignende av Coca-Cola.

For å ta et eksempel.

Hvordan kan Orkla ha så proft. markedsførings-
apparat?

Møllers tran, det er det samme der.

Orkla må ha 'hjernevasket' norske folk, i
tiår, for å få en slik posisjon i markedet.

Tidligere i tråden, så kom det frem, at
de norske matvare-leverandørene, var som
en mafia.

Det var bare noen få produsenter, innen
hver varekategori.

Men er de mafia på den måten, at de
ikke bare tuller med tranen, og lar måkene
skite i tranen, og unngår å vaske tran-tappe
maskinene, i flere år, og selger teknisk
tran, som tran til mennesker.

Slik Orkla gjorde med Möllers Tran.

Men, driver de også å tuller med
ingrediensene, i varer som Pizza Grandiosa,
Stabburet Leverpostei, osv., lurer jeg på.

På 90-tallet, så chattet jeg på en web-chat,
sol chat, 30ognoe, tror jeg det var.

En søndag kveld, så det var bare to folk der.

Og da sa hun dama, at han andre der hadde
sagt, at det var hjernemasse, i Stabburet
Leverpostei, (de gule boksene).

De sa ikke fra hvordan dyr.

Eller hva det var.

Men jeg synes man kan spørre om, om det
er en ordenlig mafia i Norge, som det ikke står
om i avisene, som putter rester etter f.eks.
døde mennesker, i maten.

Er det derfor svenskene bannlyste Grandiosaen.

Og er det derfor at direktørene i Orkla, begynte
å si at det var gelatin, i Grandiosaen.

For at de skulle passe med, at de har blitt
funnet svin i den?

Eller menneskekjøtt, som ligner på svinekjøtt,
ettersom mennesker og svin, spiser mye av
den samme maten.

Også et par-tre episoder, som skjedde de 12
årene jeg jobbet på Rimi, gjør at jeg lurer på
om de kan være slik, at de putter rester
etter mennesker i maten.

Noe er det i hvertfall.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://groups.google.com/group/no.alt.mat/browse_thread/thread/ba6a67d1f33c4db2/b1c7942c9d8d5124

Mer fra diskusjonen om Grandiosa og norsk mat, på Usenet. (In Norwegian).

Thomas Lundquist View profile
Harald Mossige writes: > Det er dei store matvare produsentane som i praksis styrer kva > sombiforbrukarane i Norge skal kjøpa, og for dei er der bare /eit/ > mål som er heilagt, forteneste. Dei gjev fulstendig faen i kva > kundene treng. Kundene er ikke gode de heller. Lidls problemer er et godt eksempel. Kundene vil ha billige norske merkevarer, ikke billige varer. De tror, tross bevis på det motsatte, at Gilde og Prior er bra vare. Og siden Gilde og Prior er Godt Norsk får de stor nok makt til å hindre de som reelt er gode og bra i å få plass i butikkene. > > Er leverandørene av mat i Norge som en slags mafia? > Ja. Det er dei. Liten tvil om det. > Ennå finnes der små produsenter som satser på kvalitet, men > eg har store vansker med å finna slike varer i nokon av dei tri > store forretningane her i bygda. Ikke så rart det, både kunder som vil betale minst mulig og butikker som ikke tør slippe dem til fordi da blir bødene sure. ez -- Med infrastruktur bygger vi landet. Siteringsproblemer? : http://www.bersvendsen.com/usenet/quoting.html
More options Nov 13, 7:27 am

Newsgroups: no.alt.mat
From: Thomas Lundquist
Date: 13 Nov 2008 08:27:37 +0100
Local: Thurs, Nov 13 2008 7:27 am
Subject: Re: Mistanke om at det er noe galt med innholdet i Pizza Grandiosa.
Reply | Reply to author | Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author

Harald Mossige writes:
> Det er dei store matvare produsentane som i praksis styrer kva
> sombiforbrukarane i Norge skal kjøpa, og for dei er der bare /eit/
> mål som er heilagt, forteneste. Dei gjev fulstendig faen i kva
> kundene treng.


Kundene er ikke gode de heller. Lidls problemer er et godt
eksempel. Kundene vil ha billige norske merkevarer, ikke billige
varer. De tror, tross bevis på det motsatte, at Gilde og Prior er
bra vare.

Og siden Gilde og Prior er Godt Norsk får de stor nok makt til å
hindre de som reelt er gode og bra i å få plass i butikkene.



> > Er leverandørene av mat i Norge som en slags mafia?

> Ja. Det er dei.



Liten tvil om det.


> Ennå finnes der små produsenter som satser på kvalitet, men
> eg har store vansker med å finna slike varer i nokon av dei tri
> store forretningane her i bygda.


Ikke så rart det, både kunder som vil betale minst mulig og
butikker som ikke tør slippe dem til fordi da blir bødene sure.

ez
--
Med infrastruktur bygger vi landet.


Siteringsproblemer? : http://www.bersvendsen.com/usenet/quoting.html


Erik R View profile
More options Nov 13, 9:46 pm

On Nov 13, 10:04 am, Cecilie Wian wrote:


- Hide quoted text -

> On 13 Nov, 00:29, Harald Mossige wrote:

> > Erik R skreiv:

> > > On Nov 12, 9:46 pm, Harald Mossige wrote:
> > >> Erik R skreiv:

> > >>> On Nov 11, 7:13 pm, "jon-gunnnar" wrote:
> > >>>> "Erik R" skrev i meldingnews:b7229726-a571-4d39-962e-bdd79e6a7384@w39g2000prb.googlegroups.com...
> > >>>>> hva kan det komme av i såfall, at svenskene har bedre smak enn
> > >>>>> nordmenn?
> > >>>> Vel - de fleste land har bedre smak enn nordmenn ;-) Svenske matbutikker er
> > >>>> gjennomgående bedre enn norske. Sjekk f.eks. ostedisken, masse
> > >>>> svenskprodusert god ost. I norge har vi norvegia, samt....
> > >>>> --
> > >>>> jgp
> > >>> Hei,
> > >>> men hva kan det komme av at det er så dårlig mat i Norge da?
> > >> Kunskapsmangel, og manglande samarbeidsevne.

> > >> Folk flest som handler i butikker, trur at poteter = poteter. Dei er
> > >> ikkje klar over at der finnes 200 varianter, og dei går som i ei svima
> > >> og godtek det blårussen i butikkjedane har bestemt at kundene skal kjøpa.

> > >> Desutan mangler den mest elementære kunskap om matstell, kosthald og
> > >> kokekunst.

> > >> Vi kan ikkje anna venta når menigman trur at flaskeveten er subdare en
> > >> aqua krana.

> > >> HM

> > >>> Med vennlig hilsen
> > >>> Erik Ribsskog- Hide quoted text -
> > >> - Show quoted text -

> > > Hei,

> > > ok så det mangler kunnskap om mat ja.

> > > Men kan det være at produsentene, som Orkla, utnytter dette, at
> > > kunnskapen om mat i Norge, er så dårlig.

> > Ja, omtrent /alle/ produsentane utnytter dette. For dei "store"
> > produsentane er det medveten politikk, for dei mindre er det ei felle
> > dei er fanga i.

> > > Og hvorfor er kunnskapen om mat bra i noen land, men dårlig i
> > > andre land?

> > Eg har ikkje kunskap som kan verifisera påstanden.

> > > Er det i forbindelse med rasjoneringen, under krigen, og etter
> > > 2. verdenskrig, at folk bare fikk et slag mat i butikken, og
> > > var glad til med det.

> > Nei. I dei tidene var alle svært medvetne om kvalitet og næringsverdi.
> > Dei viste at at familiane bare kunne overleva dersom dei knappe
> > rasjonane blei utnytta til godt råvarevalg. Du bør hugsa at matstell og
> > kosthald var skulefag i den sjuårige skulen. Då som nå galt regelen:
> > "Veien til mannens hjerte går igjennom magen."

> > > Så har Norge egentlig aldri våknet opp igjen etter krigen.

> > Etter krigen har nordmenn blitt sløva ned. Når tid var det at
> > skulekjøkken og kostlæra "blei tatt ut" frå skulen, og i praksis
> > overlatt til "reklameindustrien"?

> Sånn litt tilbake til utgangspunktet: "sverige" er ikke en butikk.
> Artig nok har de flere, i flere byer. Og litt avhengig av hvilken
> butikk du er i og hvor du er er det mye forskjellig å hoste opp.
> Deriblandt grandiosa orginal.

> Så litt over til matlaging. Det er ikke tid og kos med å lage mat til
> seg selv, matlaging til en eller to (med unntak av romantiske
> anledninger), heller ikke om vennene må vente på deg bare fordi du
> skal ha en middag. I tilleg er det tradisjon hos flere at når du
> kommer på middagsbesøk skal maten være ferdig, så da er ikke
> matlagingsprosessen så nøye, så lenge resultatet smaker evt ser ut som
> mat. Legg til en flaske vin eller noen rignes pils så er stemmningen
> sikkret også.
> Prøvd å invitere venner på middag for så be dem *gjøre* noe? Spesielt
> vanskelig om du begynner på maten når du eller gjestene allerede er
> sultne. For ikek snakke om du bor i en moderne bolig hvor kjøkkenet er
> et bittelite rom på størrelse med badet( kan vi klare det på 2,5
> kvm?). Et kjøkken hypermoderne børstet stålgreier men ikke plass til
> kjøkkenbord med flere stoler. Så før man begynner med å dra inn
> kommunisme kanskje se på forventningene til hva et måltid skal være.
> Jeg tør påstå at for svært mange er det noe som skal være overstått og
> mette lenge.

> Nå er dette forumet(news) representert med mennesker som er over
> gjennomsnittet intressert i mat, men en hånd å været fra dem som går
> på middagsbesøk mer en en gang i måneden. På en hverdag?

Hei,

nei jeg pleide ofte å spise Grandiosa og annen pizza selv jeg, da jeg
jobbet i Rimi, og bodde i Rimi-leilighetene, (eller
hybelleilighetene),
i W. Thr. gt., i Oslo.

Da var det så lite kjøkken, og Rimi reparerte ikke f.eks. kjøleskap
som gikk istykker, selv om det var en del av seksjonen hvor
vasken var osv.

Så jeg hadde ikke så mye plass å lage mat der, så da gikk det mye
i kebab jeg kjøpte og pizza fra frysern.

Så det skjønner jeg godt, det var ikke det jeg ikke forstod.

Men har de så mye bedre plass på kjøkkenet i Sverige da?

Altså, Pizza Grandiosa, er Norges mest solgte middag.

Men det er Sveriges minst solgte, kan man si, ettersom den
ikke selges der.

Hva kan denne forskjellen skyldes, mellom Norge og Sverige?

Du skriver at Sverige ikke bare er en butikk.

Nei, det er det selvfølgelig ikke.

Jeg burde kanskje nevnt at jeg diskuterte denne saken på
Veggavisen, i fjor, og da ble jeg etterhvert 'bannet', og nå
er hele det gamle Veggavisen-forumet slettet.

Så det er derfor jeg prøver å ta det her.

Men da var den en norsk dame, som hadde bodd i Stockholm,
som forklarte det, at rundt år 2000, så var vanlig Grandiosa,
i salg i Sverige, mens nå (i fjor), så var den ikke i butikkene.

Og det står det samme på Orklas websider.

Så man kan lure på hvordan en rett, som Orkla selger
5 av, for hver nordmann, kan være så upopulær i Sverige.

Jeg lurer på om svenske myndigheter fant noe galt i
Pizzaen, og at den ble bannlyst fra markedet, i Sverige.

Vet du forresten hva kjøttet på en vanlig Grandiosa
består av?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


Eirik Olsen View profile
More options Nov 13, 2:23 pm


On Wed, 12 Nov 2008 22:46:32 +0100, Harald Mossige wrote:
> Kunskapsmangel, og manglande samarbeidsevne.

Folk flest er late sauer, og spiser det de andre late sauene spiser. Og,
siden Norge antakelig er et av de mest passive og homogene samfunnene i
verden, får vi et mangfold i varer og tjenester som reflekterer nettop dét.

> Folk flest som handler i butikker, trur at poteter = poteter. Dei er
> ikkje klar over at der finnes 200 varianter, og dei går som i ei svima
> og godtek det blårussen i butikkjedane har bestemt at kundene skal kjøpa.

Blårussen? /BLÅ/russen?! Altså, det er ikke akkurat kapitalisme jeg får
assosiasjoner til når jeg en sjelden gang forviller meg inn i et norsk
"super"marked. Jeg var flere ganger i Polen og Tsjekkoslovakia på sent
åtti- og tidlig nittitall, og butikkene der på den tiden minner om typiske
Rimabutikker i Norge i dag. I dag er supermarkedene i de nevnte landene
selvsagt langt bedre.

> Desutan mangler den mest elementære kunskap om matstell, kosthald og
> kokekunst.

No shit. Det virker som om prossessert mat er det eneste folk vil ha. Jeg
mener; når de aller fleste ikke greier å lage noe så elementært som hvit
eller brun saus uten å ty til Toropose-msg-gift, så sier det jo sitt om
tingenes tilstand. Vaffelrøre i Toropose er jo også en annen skremmende
ting. Når jeg tenker meg om så er egentlig ALT fra Toro ganske
bekymringsverdig.

> Vi kan ikkje anna venta når menigman trur at flaskeveten er subdare en
> aqua krana.

Vel, nå er jo vannkvaliteten i Norge SVÆRT varierende også da, så for noen
(få) kan nok det stemme at flaskevann er sunnere. Men å kjøpe flaskevann
når man har bra vann i springen er jo selvsagt bare tull. Det er ganske
kult at trendsettende restauranter i USA (f.eks. Alice Waters' Chez Panisse
i Berkeley) har helt sluttet å tilby flaskevann, og serverer nå utelukkende
kranvann i vannglassene.

E.

Erik R View profile
More options Nov 13, 10:16 pm

On Nov 13, 3:28 pm, Harald Mossige wrote:


- Show quoted text -

Hei,

hvis jeg husker riktig, så er kjøttet på vanlig grandiosa.

(Jeg gikk like godt til Stabburets websider):

pizzakjøtt (storfekjøtt (40,0%), vann, soyaprotein, stivelse (bl.a.
hvete), salt, krydder, aroma, kons.middel (E250))

Det er navnet.

Hele den setningen er navnet på kjøttet, på Grandiosaen.

De har ikke lov å kalle det bare pizzakjøtt.

De må kalle det hele setningen, ettersom det ikke er rent kjøtt.

Så blir denne blandingen kokt, og formet til en masse, som gjør
at folk tror de spiser skinke.

Fordi kjøttet på Grandiosa ser ut som skinke, i hvertfall har jeg
sett flere som tror at det er snakk om skinke.

Jeg lurer på dette storfekjøttet, som 40% av denne blandingen
skal bestå av.

Om svenskene fant noe galt i det.

Siden pizzaen ikke lenger er på markedet, i Sverige.

Og jeg lurer på, en 'folkepizza', som Grandiosa, hvorfor har
den paprikaen, som alle klager på.

Hvorfor har den så mye tomatsaus, som folk klagde på,
i denne tråden.

Og hvorfor har ikke 'folkepizzaen', den milde Norvegia-
osten, men istedet den skarpere Jarlsberg-osten?

Det smaker 'ingenting', av kjøttet på Grandiosaen.

Det har jeg sett folk som har skrevet.

Har man prøvd å kamuflere smaken av kjøttet, da de
forsket seg frem til Grandiosa-oppskriften, på begynnelsen
av 80-tallet, var det vel.

En annen ting.

Det står at de bruker soyaprotein, som bindemiddel.

Jeg leste en Dagbladet.no-artikkel, i forbindelse med at
jeg lurte på kjøttet på Grandiosa.

Og da kom det frem, at de ikke ville si, til journalisten,
hva opprinnelseslandet, til soyaproteinen var.

Som brukes som bindemiddel, for å 'lime' sammen
kjøttet med melet osv., i kjøttblandingen.

Så dro de til Stranda.

Og da fikk journalisten vite av fabrikkdirektøren, at
de nå (to uker senere), hadde byttet til gelatin, som
bindemiddel, i kjøttblandingen.

Ettersom leverandøren av soya, alikevel ikke kunne
garantere, at den ikke var gen-modifisert.

(Artikkelen var fra 1997:

http://www.dagbladet.no/nyheter/1997/12/28/48643.html).

Men nå, så bruker de altså soya igjen, som man kan se
fra det jeg pastet fra Stabburets sider.

Så jeg mistenker at noe er galt med kjøttet på Grandiosa.

Fordi:

1. De har sluttet å selge pizzaen i Sverige.

2. De sier to forskjellige ting, til Dagblad-journalisten, om
bindemiddelet i kjøttblandingen, med 2 ukers mellomrom.

3. De har nå byttet tilbake (hvis man stole på hva de skriver
og sier), til soyaprotein igjen, som bindemiddel.

På tross av at de sa selv i 97, at leverandøren ikke kunne
garantere at den ikke var gen-modifisert.

4. De lot ikke journalisten se topping-avdelingen.

Så her er det nok noe lureri, vil jeg tro.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://groups.google.com/group/no.alt.mat/browse_thread/thread/ba6a67d1f33c4db2/b1c7942c9d8d5124

Det her er Vimsa fra quiz show. Det var litt artig at det ikke bare var nerder som hang på #quiz-show, selv om jeg ikke prata så mye med henne. (N).


Heisann,



Between
Line
Nordli

and
You



 





Erik
Ribsskog



November
8 at 1:41am



er
det Vimsa som pleide å være på
#quiz-show?

john_cons her i såfall.

Jeg
var bare innom kanalen på facebook tilfeldigvis, så jeg
tenkte jeg kunne jo prøve å sende en melding siden jeg
er irritert fremdeles, siden du pleide å slå meg på
quizzen.

Så sånn er det.

Med
vennlig hilsen

Erik Ribsskog



 





Line
Nordli



Add
as Friend



Today
at 5:29pm



Report
Message



Hei!

Ja,
det stemmer det :) Ikke verst at du husker. Herregud, det var tider.
Har du vært noe innom quiz-show i det siste? Sist jeg var innom
(2-3 år siden) var det skuffende dårlig med liv der. Tror
jeg var innom i 10 min og det ble ikke sagt et ord :) Pleide jeg å
slå deg altså? Må ha vært på de
manuelle rundene da, tror det gikk litt for fort i svingene når
jeg skulle skrive rett og allting :P

alt vel?



 





Erik
Ribsskog



Today
at 8:05pm



Hei,

ja
jeg har også vært innom #quiz-show, og det har ikke vært
noe aktivitet der, i det hele tatt.

Og jeg var innom
Facebook-gruppen, og foreslå at de kunne vel like gjerne ha en
quiz-bot oppe å kjøre, så kunne folk quizze
likegodt, hvis de ville det, for nostalgiens skyld, så og
si.

Men det var visst ikke aktuellt, og nå har jeg klart
å bli bannet fra både Facebooksiden og irc-kanalen.

Men
men.

Ja det har vært mye rart som har foregått,
jeg hørte at jeg var forfulgt av noe 'mafian' osv., i Norge,
så hva som foregår, det vet jeg ikke, men jeg har en
blogg, hvor jeg skriver om det som foregår, og har
foregått:

http://www.johncons-mirror.blogspot.com/

Hva
skulle jeg si.

Jo, jeg mener å huske at du var venninne
med hun Janniche Fjellhaug, fra Bergen og, jeg lurer på om det
kan ha vært noe tull med henne eventuellt, jeg vet hun kjente
noen kriminelle folk i Oslo osv.

Og kusina hennes var visst
hore i Oslo, husker jeg hun fortalte meg og en som heter Glenn
Hesler, på #blablabla.

Tenkte jeg burde si det.

Jeg
kjente igjen navnet ditt, fra quiz-show sin gamle webside, var det
vel.

Og jeg tror det stod der, at du var fra Skarnes.

En
tidligere kamerat av meg, må jeg vel kalle han, Magne Winnem,
han gifta seg med ei jente eller dame fra Skarnes, som het Elin, ja
hun heter vel Winnem nå da.

Men hun het sikkert noe
annet da.

Og da var jeg forlover der.

Det var selskap
på et sted som het Sanngrunn, eller noe.

Og i kirka, så
rota jeg bort en bibel, som Magne og Elin fikk av presten.


jeg måtte be kirketjeneren, om å åpne kirka
igjen.

Så gikk jeg inn i våpenhuset der, heter det
vel, for jeg trodde Magne hadde glemt igjen bibelen.

Eller
samlebok, var det kanskje.

Men jeg fant ikke den som tilhørte
dem da.

Så det var litt ergelig.

Men det som var
rarest, det var at kirketjeneren, han var en ungdom, i slutten av
tenårene, eller rundt 20 år kanskje, som gikk i en
t-skjorte, med reklame for en satanist-band, uten at jeg husker
navnet på bandet.

Men jeg syntes det var litt rart at
dem hadde en kirketjener, i Skarnes, som gikk med satanistband
t-skjorte.

Men sånn er det.

Det var hyggelig å
høre fra deg, så beklager hvis det mye rar skriving her,
men det er mye rart som foregår, så jeg tenkte jeg fikk
ta med det jeg husket, mens jeg først skrev melding.


sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik







Lisbeth fra Bergeråsen huska ikke det at Christell kjefta. (In Norwegian).


Heisann
Lisbeth,



Between
Lisbeth
Mikalsen

and
You



 





Erik
Ribsskog



November
12 at 11:57pm



jeg
så deg på Facebook-sida til Geir Arne, tilfeldigvis.

Men
jeg kom på noe greier, som jeg skulle ha spurt deg om.

Hvis
du husker meg som bodde i Leirfaret, jeg brukte faren min sitt
etternavn, Olsen, da jeg bodde på Berger.

Så en
gang, så var du og venninna di, som var søstra til
Lille-Oddis, tror jeg.

Dere var hjemme hos meg, i Leirfaret,
etter å ha festa i Svelvik, en 16. mai, på 80-tallet.

Og
vi hadde vært oppe hos søstra til Lille-Oddis og dem,
tror jeg det var.

Men så kom Christell og jagde deg og
søstra til Lille-Oddis.

Hva var det som skjedde da
egentlig, hvorfor var Christell så sinna på dere?


forhånd takk for svar!

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog



 





Lisbeth
Mikalsen



Add
as Friend



Today
at 3:48pm



Report
Message



Beklager,
men jeg husker ikke episoden.... Du får heller spørre
Christell..:-)



 





Erik
Ribsskog



Today
at 7:54pm



Hei,

jeg
prater ikke så mye med Christell skjønner du.

Eller,
hun vil ikke prate om gamle dager.

Av en eller annen
grunn.

Kanskje hun søstra til Oddis husker det, tror du
det.

Det var jo den eneste gangen du var i leiligheten min, så
jeg tenkte du kanskje huska det, men sånn er det.

Faren
min, (jeg prater ikke så mye med han heller, for han driver med
noe telefonsjikane), sa forresten at faren din var tyskerunge, husker
jeg, på begynnelsen av 80-tallet.

Jeg er litt nygjerrig
på hva som egentlig foregikk under krigen, så jeg tenkte
kanskje du visste noe om det.

Hvem var det som klipte håret
av tyskertøsene, var det bare kommunistene, eller var det alle
norske som var med på det.

(Det var ikke meningen å
være uhøflig mot faren din, jeg husker han pleide å
høre på i vinduet, når jeg spilte Beatles på
stereoanlegget.

Men foreldra dine krangla også en gang
husker jeg, så det var mye som foregikk.

Det var en av
de sjeldne gangene jeg klipte plenen husker jeg.

Jeg var ikke
så flink til det.).

Jeg vet ikke om du har lyst til å
svare mer om det, for jeg har vel aldri kjent deg så bra, så
beklager hvis det ble veldig personlige spørsmål
e.l.

Med vennlig hilsen

Erik







Hun her skjønner jeg ikke hvorfor driver å sender meg friend-request. Jeg kan ikke huske henne, og jeg tror ikke hun husker meg. (In Norwegian).


Hei,



Between
Eva
Merethe Steen Gullikstad

and
You



 





Erik
Ribsskog



October
28 at 2:12pm



hvem
er du igjen da?

Var det du som jobba på
Gullskogen-senteret, og som var på Blix på Strømsø,
da jeg var ute og festa med jobben, da jeg jobba på CC
Storkjøp?

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog



 





Eva
Merethe Steen Gullikstad



Add
as Friend



Today
at 9:57am



Report
Message



Skal
vi se... Jeg jobbet på Gulskogen Senter rundt 93-94. Jeg jobbet
også i Tine i 94-95. Da var jeg mye innom CC
Storkjøp iallefall...


Hmmm...

:-)



 





Erik
Ribsskog



Today
at 7:47pm



Hei,

jeg
flytta til Oslo i 89 for å studere jeg.

Jeg bare prøvde
å huske deg fra Drammen.

Det var ikke du som var på
Blix da vi gikk ut med jobben på CC Storkjøp, i 89?

Er
det der jeg husker deg fra?

Jeg jobba på Rimi i mange
år, og lurer litt på om det er noe tull med maten i
Norge, Orkla osv., men hvordan var det i Tine da, var det ordentlig
der, eller var det mye snusk?

Erik







Mer om Grandiosa og mat i Norge. (In Norwegian).

Erik R View profile
More options Nov 13, 5:41 am

Newsgroups: no.alt.mat
From: Erik R
Date: Wed, 12 Nov 2008 21:41:43 -0800 (PST)
Local: Thurs, Nov 13 2008 5:41 am
Subject: Re: Mistanke om at det er noe galt med innholdet i Pizza Grandiosa.
Reply | Reply to author | Forward | Print | Individual message | Show original | Remove | Report this message | Find messages by this author
On Nov 12, 11:29 pm, Harald Mossige wrote:



- Hide quoted text -
- Show quoted text -

> Erik R skreiv:

> > On Nov 12, 9:46 pm, Harald Mossige wrote:
> >> Erik R skreiv:


> >>> On Nov 11, 7:13 pm, "jon-gunnnar" wrote:
> >>>> "Erik R" skrev i meldingnews:b7229726-a571-4d39-962e-bdd79e6a7384@w39g2000prb.googlegroups.com...
> >>>>> hva kan det komme av i såfall, at svenskene har bedre smak enn
> >>>>> nordmenn?
> >>>> Vel - de fleste land har bedre smak enn nordmenn ;-) Svenske matbutikker er
> >>>> gjennomgående bedre enn norske. Sjekk f.eks. ostedisken, masse
> >>>> svenskprodusert god ost. I norge har vi norvegia, samt....
> >>>> --
> >>>> jgp
> >>> Hei,
> >>> men hva kan det komme av at det er så dårlig mat i Norge da?
> >> Kunskapsmangel, og manglande samarbeidsevne.


> >> Folk flest som handler i butikker, trur at poteter = poteter. Dei er
> >> ikkje klar over at der finnes 200 varianter, og dei går som i ei svima
> >> og godtek det blårussen i butikkjedane har bestemt at kundene skal kjøpa.


> >> Desutan mangler den mest elementære kunskap om matstell, kosthald og
> >> kokekunst.


> >> Vi kan ikkje anna venta når menigman trur at flaskeveten er subdare en
> >> aqua krana.


> >> HM


> >>> Med vennlig hilsen
> >>> Erik Ribsskog- Hide quoted text -
> >> - Show quoted text -


> > Hei,


> > ok så det mangler kunnskap om mat ja.


> > Men kan det være at produsentene, som Orkla, utnytter dette, at
> > kunnskapen om mat i Norge, er så dårlig.


> Ja, omtrent /alle/ produsentane utnytter dette. For dei "store"
> produsentane er det medveten politikk, for dei mindre er det ei felle
> dei er fanga i.


> > Og hvorfor er kunnskapen om mat bra i noen land, men dårlig i
> > andre land?


> Eg har ikkje kunskap som kan verifisera påstanden.


> > Er det i forbindelse med rasjoneringen, under krigen, og etter
> > 2. verdenskrig, at folk bare fikk et slag mat i butikken, og
> > var glad til med det.


> Nei. I dei tidene var alle svært medvetne om kvalitet og næringsverdi.
> Dei viste at at familiane bare kunne overleva dersom dei knappe
> rasjonane blei utnytta til godt råvarevalg. Du bør hugsa at matstell og
> kosthald var skulefag i den sjuårige skulen. Då som nå galt regelen:
> "Veien til mannens hjerte går igjennom magen."


> > Så har Norge egentlig aldri våknet opp igjen etter krigen.


> Etter krigen har nordmenn blitt sløva ned. Når tid var det at
> skulekjøkken og kostlæra "blei tatt ut" frå skulen, og i praksis
> overlatt til "reklameindustrien"?


> HM


> > Er det slik det er?


> > Med vennlig hilsen


> > Erik Ribsskog- Hide quoted text -


> - Show quoted text -- Hide quoted text -


> - Show quoted text -



Hei,

nei jeg vet ikke når heimkunnskapfaget gikk ut av den norske skolen.


Vi hadde vel heimkunnskap, i 7. klasse i hvertfall, på Svelvik
Ungdomsskole,
i 83/84, var det vel.


Men der lærte vi vel ikke så mye om sunn mat.


Vi lærte å lage pølsegryte, og også pizza, husker jeg.


Så sånn var det.


Men det var vel sunnere pizza, enn Pizza Grandiosa.


Tørr du å tippe hva kjøttet på vanlig Grandiosa består av forresten?


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog


Reply Reply to author Forward







You must Sign in before you can post messages.
To post a message you must first join this group.
Please update your nickname on the subscription settings page before posting.
You do not have the permission required to post.



Erik R View profile
More options Nov 13, 5:55 am

Newsgroups: no.alt.mat
From: Erik R
Date: Wed, 12 Nov 2008 21:55:09 -0800 (PST)
Local: Thurs, Nov 13 2008 5:55 am
Subject: Re: Mistanke om at det er noe galt med innholdet i Pizza Grandiosa.
Reply | Reply to author | Forward | Print | Individual message | Show original | Remove | Report this message | Find messages by this author
On Nov 12, 11:38 pm, Harald Mossige wrote:



- Hide quoted text -
- Show quoted text -

> Erik R skreiv:

> > On Nov 12, 9:38 pm, "jon-gunnnar" wrote:
> >> "Erik R" skrev i meldingnews:d69483a2-0e1a-496c-a750-2f0c8b191fcf@w39g2000prb.googlegroups.com...


> >>> men hva kan det komme av at det er så dårlig mat i Norge da?
> >> Har lurt på det samme. Høna og egget - eller ond sirkel: butikker har ikke
> >> det, fordi ingen etterspør det. Ingen etterspør det, fordi butikkene ikke
> >> har det....


> >> Men vi har jo i hundrevis av år kjempet for å overleve som et fattig
> >> bondeland, god tilgang på mat er relativt nytt i norge. samt lang avstad til
> >> andre land og følgelig sikkert mindre impulser utenfra en sentraleuropa eks.
> >> Dessuten er nok mangfoldet i norge generelt mindre enn i andre land på mange
> >> områder. Nordmenn går i takt -alle hadde samme møbler, farger, bil... Hvor
> >> mange kjenner du som har/hadde okseblodfarget hjørnesofa i "skinn" og
> >> furubord?


> >> --
> >> jgp


> > Jo, det var sikkert mange som hadde det på 80-tallet osv.


> > Men det må vel komme av dårlig utvalg da.


> > Jeg kan ikke skjønne at situasjonen i Norge, skulle være så
> > anderledes, enn
> > situasjonen i f.eks. Danmark, etter krigen.


> > Det virker som at i Norge, så er det bare en eller to produsenter, som
> > lager
> > en type vare.


> Eit av problema ligg der.


> > Mens i England, som jeg bor f.eks., så er det hundrevis.


> > Og mange nordmenn, drar jo til Sverige for å handle mat.


> > De som bor nærme grensen.


> > Det mangler jo ikke på impulser, fra andre land til Norge.


> > Se så populær amerikansk og engelsk musikk er.


> > Og fotball og basket og annen engelsk og europeisk sport.


> > Så det mangler vel ikke på impulser utenfra, i Norge?


> > Mange sier jo at Norge er som USA nesten.


> > Men når man går inn i en matforretning, i Norge, så er
> > det mer som i et kommunistland, enn i et vestlig land.


> > Kan det være at leverandørene, som f.eks. Orkla, har for
> > mye makt?


> Det er dei store matvare produsentane som i praksis styrer kva
> sombiforbrukarane i Norge skal kjøpa, og for dei er der bare /eit/ mål
> som er heilagt, forteneste. Dei gjev fulstendig faen i kva kundene treng.


> > Er leverandørene av mat i Norge som en slags mafia?


> Ja. Det er dei.


> > Se på Møllers Tran, som også er fra Orkla.


> > De fant måkeskit, og maskiner som ikke hadde vært
> > rengjort på mange år, og teknisk tran, som ikke
> > skulle vært gitt til mennesker.


> Der er nok ein del mindre begava mennesker oppe i hirakiet i
> næringsmiddeltilsynet. Dei trur faktisk at egenkontroll kan fungera i
> praksis.


> > Er hele matvareindustrien i Norge som mafia, lurer jeg på.


> Ennå finnes der små produsenter som satser på kvalitet, men eg har store
> vansker med å finna slike varer i nokon av dei tri store forretningane
> her i bygda.


> (Mine meininger, ikkje nødvendigvis rett.)


> HM- Hide quoted text -


> - Show quoted text -- Hide quoted text -


> - Show quoted text -



Hei igjen,

jeg har jobba i norske matbutikker, i 15 år.


Jeg jobba på Rimi, den meste av tida, fra 92 til 2004,
i tilsammen 15 år.


Og da jeg jobba på Rimi Langhus, som butikksjef der,
så fikk jeg høre at Rimi-butikkene så ut som butikkene
i de gamle østblokklanda, av en kunde.


Nå var jeg med på ferie i Jugoslavia, i 1980, så jeg
veit hvordan de butikkene så ut.


Og de hadde vel litt dårligere utvalg, enn Rimi, vil
jeg si.


De hadde bare et slag potetgull, var det vel.


Som onkelen min, Håkon, sa smakte ok, hvis man tok
på salt og pepper.


Men Coca-Cola osv., det solgte de.


Selv mens det var kommuniststyre, så det var kanskje
litt merkelig.


Men men.


Det nærmeste jeg har sett en sånn østblokkbutikk,
i Norge, det var en Rimi 500-butikk, som jeg så
i Vestby, eller om det var Ås, på begynelsen
av 80-tallet, da jeg var på de kantene, siden
jeg hadde en onkel som bodde i Vestby da, og
jobba i Ås.


De solgte bare en type sjokolade, husker jeg.


Og den butikken var så full av papp, på vare-
eksponeringene.


Det var forresten også Rimi Nylænde, i 1993,
da Kristian Kvehaugen, var butikksjef der.


Da var det fullt av papp, foran varene i hyllene.


Så butikken kunne nok fint ha gått for å være
en østblokk-butikk ja.


Dessuten er sortementet, for Rimi, Rema, Kiwi
og Bunnpris vel.


Det er ganske likt.


For det er ikke så mange forskjellige produsenter,
i Norge.


Hvis du drar til Sverige eller Danmark, så tror
jeg du har mange fler produsenter med en gang,
og i hvertfall hvis du drar til England eller
Tyskland.


Der har de små produsenter, som har avtaler med
kjedene.


Og det mangler man mye i Norge, virker det som
for meg.


Uvisst av hvilken grunn.


Men det er vel landbrukssamvirkene, som gjør mye
av dette.


Selv om Orkla vel ikke har noe med samvirkene å
gjøre, de er en vanlig, stor, privat leverandør
vel.


Men hvorfor forsvant Lidl fra Norge.


Og hvorfor fikk de så mye motstant, i kommuner osv.


Nå bor jeg i England.


Og Lidl har jeg hatt problemer med her, så det
er kanskje et dårlig eksempel.


Men hvis man går i en Lidl, eller Aldi, i
England, så har de butikkene mye av de samme
varene, som Lidl eller Aldi, i Tyskland har.


Men jeg tror ikke Lidl som var i Norge, hadde
det i like stor grad.


Jeg vet ikke hvorfor Lidl ga seg i Norge, men
kanskje man hadde funnet ut en eller to ting,
som kunne vært interessant å vite, hvis man
hadde begynte å grave i det.


Selv om det kanskje ikke er det som frister
mest å gjøre.


Det er mulig.


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog


http://groups.google.com/group/no.alt.mat/browse_thread/thread/ba6a67d1f33c4db2/b1c7942c9d8d5124

Jeg prøver å finne ut noe greier om Christell. (In Norwegian).


Heisann
Lisbeth,



Between
Lisbeth
Mikalsen

and
You



 





Erik
Ribsskog



November
12 at 11:57pm



jeg
så deg på Facebook-sida til Geir Arne, tilfeldigvis.

Men
jeg kom på noe greier, som jeg skulle ha spurt deg om.

Hvis
du husker meg som bodde i Leirfaret, jeg brukte faren min sitt
etternavn, Olsen, da jeg bodde på Berger.

Så en
gang, så var du og venninna di, som var søstra til
Lille-Oddis, tror jeg.

Dere var hjemme hos meg, i Leirfaret,
etter å ha festa i Svelvik, en 16. mai, på 80-tallet.

Og
vi hadde vært oppe hos søstra til Lille-Oddis og dem,
tror jeg det var.

Men så kom Christell og jagde deg og
søstra til Lille-Oddis.

Hva var det som skjedde da
egentlig, hvorfor var Christell så sinna på dere?


forhånd takk for svar!

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog