Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 16. november 2007

Er Røkke en del av et Illimunati/mafia-nettverk?
Skrevet av Erik Ribsskog 16.11.2007 kl. 22:32

Jeg mener det er grunn til å spørre om Røkke er med i et illuminati/mafia-aktig nettverk, som finnes i Norge, og som består av folk innen politikk (Gro, Giske, Stoltenberg f.eks., synes jeg det kan virke som), innen næringsliv(Røkke og Hagen, synes jeg det kan virke som), presse (her representert med VG), kongehus (Ari, Märtha og Mette-Marit er vel hete kandidater), embedsverket, politiet (som ikke tar rasisme mot norske alvorlig), osv. osv.

Og det virker som om dette nettverket har mer eller mindre full kontroll i Norge, og jeg synes det virker som om det er bygget opp rundt et Stasi/KGB aktig nettverk, som nok må ha blitt bygget opp i Norge i årene før krigen.

Og under krigen, så synes jeg det var snodig at tyskerne skulle ha bortimot en halv million soldater låst i Norge, hvor det vel ikke var så særlig motstand.

Var disse soldatene en del av en agenda?

Og de russiske soldatene som stod i Finnmark, vel noe sånt som et år etter krigen, hva bedrev de der?

Og de norske som var igjen der etter at russerne trakk seg tilbake, hvordan kan de ha overlevd?

Tyskerne brant jo alt som fantes av hus osv. i Finnmark, var de som dukket opp når russerne trakk seg tilbake egentlig nordmenn?

Eller var det russere som hadde lært seg norsk og skulle infiltrere landet?

Og de store barnekullene etter krigen, var det russiske infiltrører, som på kommunistisk vis hadde fått ordre om å produsere barn?

Stalin ble jo tilbydt Norge, har jeg lest, av Dwight David Eisenhower, etter krigen.

Men Stalin svarte vist nei til Norge.

Når sa Stalin nei til land?

Fikk egentlig Stalin Norge, bare ikke på papiret?

Har dette russiske KGB/Stasi aktige nettverket pløyd seg gjennom hele bygder mm., og lagd filer osv. om lokalbefolkningen, og sakte men sikkert snappet en og en familie, foran nesa på resten av bygda, sagt at de har flytta bort, og hatt de i hemlige konsentrasjonsleire, og brukt de som sex-slaver osv?

Jeg mener å ha sett en sånn leier, som har vært, og vel enda er i min familie på farssiden.

Og også en større leier jeg mistenker må ha vært i Hof i Vestfold.

Og jeg mener også at det kan virke som om man har kvittet seg med disse folkene, ved å putte dem i maten osv.

(Jmf. Pizza Grandiosa, Stabburet Leverpostei, Gøy saft (www.goy.no) mm).

Og melange margarin.

Mat som har norrøne navn eller logoer.

Sånn som bukken på melange-pakka, som man vel kan mistenke er bukken fra bukkerittet i per gynt, og hvor temaet vel var 'peer du lyver'.

Og samme med Per margarin fra NKL-butikkene, kan man vel mistenke.

Og samme med diverse invandrer-mafia osv, som har kommet inn i landet de siste årene.

Det virker som om sosialistene/komunistene har sluppet dem inn, regelverket de har laget, for at de skal slå kål på resten av de opprinnelige norske i landet, som kommunistene ennå ikke har klart å få tatt knekken på.

Untatt damene da, som de vel finner andre bruksområder for.

Sånn virker det i allefall for meg.

Jeg får vel skrive under med riktig navn osv. da, så får folk heller komme med argumenter mot, så skal jeg prøve å forklare mer hvis det området det trengs å forklares mer om.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter