Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 4. juni 2008

Får 'mob'-ofre også konstruert kunstige vaginaer, fra 'mob'-leger, som er 'uheldige', under operasjoner? (In Norwegian).

0

anbefalinger

Bra!

Får 'mob'-ofte også konstruert kunstige vaginaer, fra 'mob'-leger, som er 'uheldige', under operasjoner?

Skrevet av cons 04.06.2008 kl. 19:06

Jeg leste om det her, fordi det var en på Facebook, som ville være 'venn' med meg der, fordi han hadde lest på bloggen min, og da dukka det opp noen forstyrrende bilder, på profil-siden min, på Facebook, av en mannsperson, med kvinnelige genetalia.

Jeg lurer på om denne personen, kan være en som har blitt tullet med, i noe 'set-up' osv., av noen 'mobstere', som jeg skjønner de kaller det i England.

Jeg ble arrestert i England i går:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/man-fr-ikke-mer-moro-enn-man-lager-seg.html

Og da virket det som at det var 'mobster'-aktivitet, på politistasjonen, (f.eks. konstabel James (?), som jeg har skrevet om i blogg-posten, og også muligens 'the Solicitor', Mark, var det vel, at f.eks. begge de kunne ha vært noe slags 'mobstere' da, sånn at de satt på begge sider av bordet, så og si, og sammarbeidet bak scenen. Det kunne virke som at det kunne ha vært noe sånn som foregått på politistasjonen i England i går, noe rart var det i hvertfall).

Så om de har leger som er 'mobstere' også da.

Også skal personen opereres da (som jeg skulle på Aker en gang på 90-tallet, da skulle operere kneet, da var det noe lureri som foregikk, men det gikk bra).

Så kanskje de later som at det oppstår komplikasjoner, også ender det med, at en 'mobster'-lege, må f.eks. kutte av tisse-fanten, til den uheldige pasienten, som f.eks. skulle operere prostata.

Så må pasienten gå med pose resten av livet kanskje. (Ringer det noen bjeller (kanskje feil utrykk), i forbindelse med kongehuset osv?).

Eller sånn som han på bildet, det står på Facebook, at det er mannsperson, selv om man kan se på de pervo/frastøtende Facebook-bildene, at personen har pupper og vagina.

Så om legene har konstruert en kunstig vagina, (og kunstige pupper), som man kan se i artikkelen over, som del i et set-up, fra noe 'mob', for å tulle/hevne seg på/har artig med denne personen.

Her er blogg-posten med bildene osv. (Advarsel for forstyrrende bilder):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/04/klaging-p-rapportering-p-facebook-in.html

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/06/03/537120.html#comments_container

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter