Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 9. september 2023

Mer fra Facebook



PS.

Her er mer om dette:



PS 2.

Enda mer om dette:

Min stesøster Christell sin fetter Per Espen Stoknes, var bare vara/vikar på Stortinget (fra 2017 til 2021). Men han havna på vippen, i en sak om eggdonasjon. Og da skjedde noe som aldri har skjedd før (mer eller mindre). Det ble et annet resultat, enn det antall stortingsrepresentanter skulle tilsi. Og han fetteren til Christell ble visst ikke satt opp på Miljøpartiet De Grønne sin liste, ved neste valg (selv om han stilte seg til rådighet). Uten at jeg veit om det er noen sammenheng



https://www.morgenbladet.no/ideer/2018/05/18/dette-har-nesten-aldri-skjedd-for/ 

PS.

Her kan man se at Christell sin fetter stilte seg til disposisjon (for Miljøpartiet De Grønne) før stortingsvalget i 2021:




PS 2.

Her kan man se at fetteren til Christell (Per Espen Stoknes) ikke kom med på valglista (for valget i 2021) selv om han var på Stortinget osv., i perioden før:




PS 3.

Når det gjelder han Rasmus Hansson (som er på andreplass, på lista overfor).

Så var det sånn, at hans farfar (juristen Michael Hansson) var kollega/kamerat (i domstolene for utlendinger i Egypt) med min danske tippoldefar Anders Gjedde Nyholm sin storebror Didrik Nyholm (som jeg fikk memoarene etter, fra min danskfødte mormor, skoleåret 1988/89 (var det vel) før disse memoarene forsvant igjen, fra min farmors hus, på Sand, i Svelvik).

(Noe jeg har blogget om tidligere.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 4.

Her er mer om dette:




PS 5.

Det var jo sånn.

At jeg syntes at jeg så gjenferdet liksom, til Lars Andreas Larssen (som var kjent som motstander av TV-programmet Åpen Post) utafor Extra Bekkestua (på begynnelsen av pandemien, var det vel).

Og det kan jo ha vært han Rasmus Hansson.

(Tenker jeg nå).

Siden at han visst bor på Bekkestua.

(Ifølge det øverste PS-et.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Her er mer om dette:



Min lillesøster Pia ville absolutt besøke meg, da jeg bodde/studerte i Sunderland. Og da hadde hu blant annet med seg sin venninne Siv. Og dette besøket deres varte, i noe sånt som to uker. (Fra lille julaften til andre nyttårsdag, eller noe lignende). Og Siv er nevnt 83 ganger, i denne Sunderland-boka. Men etter dette besøket deres, så har jeg ikke hatt noe kontakt med henne. Og jeg veit ikke engang hva hu driver med for tida (for jeg har ikke klart å finne henne på Facebook, eller noe lignende, selv om jeg har hatt slektsforskning som hobby, i mange år)



https://johncons.net/minbok6_jub.pdf

PS.

I Min Bok 8.

(Som handler om den tida, da jeg bodde (hos min mors yngre bror Martin og de) på Løvås gård i Kvelde.

Hvor jeg bodde fra våren 2005 til sommeren 2005.

For å si det sånn).

Så sier Pia, at Siv har fått diagnosen: 'Manisk-depressiv'.

(Noe sånt).

Så Siv ble muligens gal, i Sunderland.

(Av en eller annen grunn).

Det var jo sånn, at de var der samtidig, med tsunami-ulykken i Asia.

Og da døde det jo, mange hundre tusen mennesker.

Så det la kanskje litt demper, på stemningen.

(For å si det sånn).

Og Siv var veldig treig (hu ville liksom ikke flytte på seg) når vi handla julemat, på Tesco (på Bridges-senteret) på julaften (eller om det var lille julaften).

(Husker jeg).

Så noe rart var det, ihvertfall.

(Må man vel nesten si).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:



(Samme link som overfor)

PS 3.

Under 'Min Bok 3-tida'.

(Som er om den tida, da jeg avtjente førstegangstjenesten (i Elverum).

Noe jeg gjorde fra juli 1992 til juni 1993).

Så var det sånn, at jeg tilfeldig møtte Siv (som er fra Røyken, mener jeg at Pia har sagt) på en Rimi-butikk, ved Grev Wedels Plass.

Og da kunne det nesten virke som, at Siv (som da hadde masse sort sminke rundt øynene, som en slags demon eller heks) stod og venta på meg.

(Husker jeg).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her er mer om dette:




PS 5.

Jeg så på det igjen nå.

Og Siv er 'bare' nevnt 82 ganger i Min Bok 6.

For det søket (til Edge) er litt dårlig.

Så det teller også med ordet 'sivilisert' en gang.

(Siden at det ordet begynner på: 'siv'.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Siv sin sønn Dennis (som bare var 8-9 år gammel, da de besøkte meg i Sunderland) jobber i en Europris-butikk, på Lindeberg:



PS 7.

Iwo (en tysk student som hadde med seg marijuana dit, fra Amsterdam) har jeg heller ikke klart å finne, på Facebook, osv.

Selv om jeg har klart å finne Dörte Gensow (som Iwo ble sammen med der).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 8.

Her er mer om dette:

Noen (som Detroit-politiet som nektet meg å komme inn i USA) henger seg kanskje opp i, at jeg skylder University of Sunderland penger. Men jeg har også en erstatningssak mot de. For hver kveld (til det ble nesten som en vane) så starta noen brann-alarmen, og det var i et bolig-kompleks, som universitetet tvang meg til å bo i, ettersom at de ikke ville gi meg egen leilighet der (noe de hadde skrytt av i et brev, at man kunne få)



https://johncons.net/minbok6_jub.pdf

PS.

Her er mer om dette:



(Samme link som overfor)

PS 2.

Det var også sånn, at halvveis i studieåret (når jeg endelig hadde blitt kjent med de jeg bodde sammen med) så forlangte universitetet, at jeg/vi skulle flytte, til noen andres leilighet (og da syntes jeg, at det bli litt for mye av det gode (når det gjaldt det sosiale) så da flytta jeg heller til London, noe jeg har skrevet mer om i Min Bok 7):



(Samme link som overfor)

PS 3.

Det var også flere grunner til, at jeg valgte, å flytte til London.

Og det har jeg forklart mer om, i Min Bok 6, da.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg måtte kicke en bruker på min kanal #London (på efnet) på irc. Dette må vel kalles å reklamere for konkurrerende kanaler



PS.

Under corona-pandemien, så var det ingen som var interesserte i å drive kanalen #London (og kanalen #USA) sånn som jeg husker det.

Men nå begynner visst britene å furte (og drive med oppvigleri) kan det virke som.

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter