Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. august 2009

Her kan man se at slekta til Haldis og Christell Humblen, (min fars samboer og stedatter), er i Johanitterordenen, (som er en del av Malteserordenen)

slekta til christell

PS.

Her er mer om dette, (fra Wikipedia):

Johanitterordenen var en kristen ridderorden med militære funksjoner som ble opprettet under korstogene. I dag er ordenen mest kjent under navnet Malteserordenen. Johanitterne hadde svart drakt med hvitt kors på venstre side av brystet. Ordenens fane var rød med et hvitt kors, og i 1259 fikk ordenen lov til å bære røde over kjortler med hvitt kors. Mange johanittersegl viste Døperen Johannes hode på et sølv fat.

http://no.wikipedia.org/wiki/Johanitterordenen

PS 2.

Og her er mer fra Nyhetsspeilet:

Så mens Norge har feiret sin frihet, reell eller illusorisk, sørger bl.a. professor Janne Haaland Matlary ved institutt for statsvitenskap ved Universitetet i Oslo for at ethvert forsøk på å bringe bilderberglogien på bane fra studenter eller vitenskapelig personale blir effektivt blokkert. En årsak til at nevnte Haaland Matlary er en så ihuga anti-bilderbergolog er at hun er medlem av Malteserordenen, The Sovereign Military Order of Malta, kalt SMOM og populært omtalt som The Knights of Malta eller bare Knights of Malta. Pussig nok benytter Haaland Matlary lærebøker av nevnte Kissinger i undervisningen. Snakk om at verden er liten…Høyere studier i bilderberglogi, som bl.a. utfoldes i land med vesentlig mer akademisk og annen frihet enn i Norge, f.eks. Russland, det tidligere Sovjet-Unionen, viser faktisk en sammenheng mellom Malteserordenen og Bilderberg. Dette er bl.a. avspeilet i det faktum at Bilderbergs grunnleggere, Prince Bernhard av Nederland og Joseph Retinger, begge var medlemmer av Malteserordenen. Betyr dette i klartekst at Bilderberg er et underbruk av Malteserordenen ?

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/arets-bilderbergmøte-er-over-og-deltagerne-er/

Bloggarkiv