Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. november 2007

RE: Finnes det en rød mafia i Norge som er en del av verdensomspennende kommunistisk russisk mafia? 28.11.07 22:31
(Svar til: Rød3)

cons

85 innlegg
7 anbefalinger

Rød3 skrev:
Dette er jo en ganske drøy konspirasjonsteori.
Her er en ny:
Det er mørkeblå, fortrinssvis amerikanske, økonomiske interesser som planter ut en frykt i folk. En frykt for at alle konspirerer mot USA, og den vestlige sivilisasjon.
Det er jo bare å se på hvor mange MILLIARDER som pøses ut til private interessenter, for at de skal ta opp kampen. Dette fører til at hele verden styres av en gruppe med vanvittig rike konsernstyremedlemmer. Vår hverdag er sterkt påvirket av dette, i form av innskrenket ytringsfrihet og handlefrihet.

Og det er skremmende å tenke på at fattige mennesker i u-land slaktes ned for fote, samtidig som milliardærer blir enda rikere som en følge av dette. Og folk i i-land blir fattigere.
Bare se i USA. Flere og flere klarer ikke seg selv.

Er det mulig å være så blind? Er ikke dette ganske åpenbart?
Det kalles markedsmekanisme. Det er bare å dytte litt i en retning for å hjelpe til, så raser snøballen avgårde. Den raser nedover...
Ja, nå holder jeg meg til Norge og ikke USA.

Hvis du skal skrive om konspirasjonteorier mot USA osv., så er det sikkert greit det, men da hører det kanskje hjemme i en annen tråd.

Jeg mener jeg har dokumentert det jeg skriver om.

Det burde stå henvisninger som gir substans til det jeg skriver, i de linkene jeg har lenket til i åpningsinlegget og i de senere postene.

Så hvis det er noe med et av innleggene du vil debattere, så gjør gjerne det.

Men hvis du holder deg til saken, og tar opp noe som er konkret, så er det enklere for å debattere også, hvis det er meg du ønsker å debattere med.

Håper dette er i orden, det er meningen å klager for mye, men hvis vi skal ha debatt, så må vi jo holde oss til tema mener jeg da.

Da håper jeg du skjønner hva jeg mener med det, og bare si fra hvis det er noe innenfor tema du vil debattere.






Anbefalt av 0
RE: Finnes det en rød mafia i Norge som er en del av verdensomspennende kommunistisk russisk mafia? 28.11.07 22:55
(Svar til: ØyvindGjervik)

cons

85 innlegg
7 anbefalinger

ØyvindGjervik skrev:
Når det gjelder russisk politi så er de kjent for å¨være like ille som mafiaen, og til tider verre. Det har vært dokumentarer der vanlige borgere er redd det russiske politi, ikke fordi man har gjort noe ulovlig, men fordi de redd politiet skal utføre straffbare handlinger mot dem, og slippe unna med det.

Når det gjelder Sicilia så er det velkjent at politi, endog polititopper er medlemmer av Cosa Nostra, når disse sakene en og annen gang rulles opp pga. tystere innad i mafiaen (med fare for sitt eget og sin biologiske families liv).
Ikke bare politi har vist seg å være medlemmer av mafiaen der, men endog fengselsprester, noe som har ført til at mafiaen kan styre sine aktiviteter innenfor murene.

Når det gjelder korrupsjon så er det ikke nødvendigvis samsvarende med at man er med i en mafia eller har kontakter med en mafia. Korrupsjon er dessverre en stor uting som brer om seg rundt hele kloden.

Det gikk også rykter om at Berlusconi, Italias tidligere statsminister, også på en eller annen måte hadde kontakter med mafiaen. Usympatisk til de grader er han i hvert fall.

Selv om det er mye som kan bli bedre her i landet, så er mine erfaringer at vi har det mye bedre enn tilsvarende befolkningen har det i en del andre land jeg har besøkt tidligere.

Det var et tidligere tilfelle i Estland - hvor vidt det er mafiaen som sto bak er vanskelig å dokumentere, men mye taler for at det har vært en mafia innblandet - der en norsk kvinnelig turist gikk i fra bordet på restauranten, mens venninnene hennes satt igjen. Hun måtte på do. De ventet og ventet, men kom aldri tilbake. Noen dager senere fant de henne, neddopet på flyplassen i Estland. Hun hadde store smerter, men vistte ikke hvorfor. Da hun og venninnene hadde kommet til Bergen så ble hun undersøkt på Haukeland sykehus. Det viste seg at hun hadde fått fjernet et indre organ (husker ikke hvilket). Jeg var i Latvia da jeg hørte historien.
Hei, ja det er mulig at vi har det bedre i Norge enn i andre land.

Men jeg synes det virker som om det blir værre i Norge og.

Jeg har selv måttet flytte til Storbritannia, fordi jeg fikk høre at jeg hadde noe 'mafia' etter meg i Norge som jeg overhørte.

Og jeg får ikke noe hjelp fra Kripos, og ikke svar på e-poster jeg sender Spesialenheten og den norske ambassaden i London.

Og det er like ille i Storbritannia virker det som.

Merseyside politiet virker som om dem er med i et kriminelt nettverk de og synes jeg.

De skriver feil e-post adresse på brevarkene sine, de lyver, trakasserer og gjør masse uproffesjonelle feil.

Det samme med Citizens Advice Bureau, avdelingen Liverpool Central CAB, hvor de også lyver, og virker som om de prøver å sette meg opp, og setter 11-12 år gamle jentunger utenfor kontoret dems, har lysene av i kontoret, og har en homo saksbehandler som har møte i skumrings-mørket.

Så slår de på lyset midt i møte, og da kommer den en dame som jobber der i 50-åra vel, og står rett opp og ned og scanner trynet mitt uten å si noe, når jeg går ut, når møte er ferdig.

Hun prøver vel å se i trynet mitt om jeg reagerte på homoen eller jentungen utafor da.

Så sånn er det ting foregår her.

Og Citizens Advice Bureau, er en veldedlig organisasjon som blir for det meste finansiert av britiske myndigheter.

Det er noe lignende av Statens informasjonstjeneste, eller Norge.no i Norge.

Bare at de gir juridiske råd også osv.

Og ambassaden i London henviste meg til dem, i forbindelse med en politisak hos Arvato Microsoft Scandinavian Product Activation, avdeling Liverpool.

Hvor jeg jobbet frem til for et år siden, og hvor det virket som om firmaet var infiltrert av et kriminelt nettverk, som utnyttet nordiske jenter og at det også forekom trafficing av norske og nordiske jenter fra norden til Liverpool og så til Spania.

Det forekom også organisert trakassering av medarbeidere, og det ble brukt ulovlige ledelsesmetoder som involverte straff/negativ forsterking, som er mest beregnet for å dressere hunder osv., såvidt jeg har forstått.

Jeg har klaget til Spesialenheten på enkeltmedarbeidere i Kripos, men Spesialenheten trenerer saken.

Jeg har klaget til Amnesty i Norge, men de ville ikke gi råd engang, og det virker som om jeg ble trakassert av de.

Jeg fikk råd av Amnesty i Storbritannia da.

Og jeg har vært i kontakt med to britiske advokatfirma, som jeg ble henvist til, etter ambassadens råd, til først politiet, så CAB, som henviste meg til advokat-firmaene.

Som ikke ga meg hjelp, men rådet meg å ikke gå videre med saken, og løy/trakk tilbake avtaler, og det var også fler tilfeller av uprofessionell opptreden.

Og dette var etter at jeg gikk til politiet for fjerde og femte gang for å forklare om hvorfor jeg mente det var organisert kriminell aktivitet i firmaet.

Og jeg hadde beviser om at det måtte ha vært noe slikt, og også mye beviser på trakassering, og ulovelige ledelsesmetoder.

Politet bare sendte meg til den veldedlige organisasjonen CAB, siden det ikke var noe om 'guns' i dokumentene, og siden det var om jobb, mente de.

Enda jeg gikk dit rundt 10 ganger vel, for å prøve å få de til å undersøke om dette.

Jeg kan linke til blogg, hvor det er dokumentasjon om alt dette jeg skriver her:

http://johncons-mirro...

Nå er kanskje den bloggen litt rotete skrevet, men hvis det er noen som ikke tror meg, og vil ha dokumentasjon på noe av det jeg har skrevet om her, så bare skriv en post, så skal jeg finne fram den aktuelle dokumentasjonen, og enten poste den på her eller på bloggen, eller finne riktig link, hvis jeg har postet om det fra tidligere.

Så da er de bare å si fra.

Og det er også lignende problemer med to banker i England, Local Goverment Ombudsman, og Liverpool City Council i England, The Law Society, LSC er det problemer med, The Financial Ombudsman virker også som om det kan være noe 'muffens', eller hva man skal kalle det, med.

Og enda flere, det er ikke alle jeg har i hue.

Så at dette bare er i Latvia, det tror jeg ikke så mye på.

Det er mulig det var sånn for noen år siden, men nå synes jeg det virker som om det er sånn i land som Norge og Storbritannia også.

Og det mener jeg å kunne dokumentere, så bare si fra hvis det er noen dokumentasjon som noen ikke finner på bloggen, så skal jeg finne fram den dokumentasjonen i tilfelle det er noen som ikke tror på det jeg skriver her.

Så da er det bare å si fra, så skal jeg prøve å finne fram den dokumentasjonen så raskt som mulig.

Så det skulle ikke være noe problem.
Anbefalt av 0RE: Norge år 2060; over 3 millioner innvandrere 28.11.07 07:43
(Svar til: proeliator)

cons
Pålogget

83 innlegg
7 anbefalinger
Jeg tror det kan være en del av en jødisk/kommunistisk mafia's eller illuminati-aktig nettverks agenda mot de nordiske/blonde folkene.

Sånn virker det i allefall for meg.

Sosialist/kommunist mafia-nettverket slipper dem inn.

Og de som protesterer blir kalt rasister, og vanlige folk tørr ikke å stå opp, i frykt for å bli sett på som politisk ukorrekte.

Og imens herjer kommunist-mafiaen og innvandrer-mafianene, kontrollert av albanerne for det meste vel, med de norsk i landet, og koser seg og har dem som sex-slaver osv.

Og politiet er med i kommunist-mafiaen, og løfter ikke en finger hvis det ikke er en politisk korrekt sak (ifølge sosialistene definisjon).

Og hvis noen er trussel mot deres politiske makt, så blir de gjenstand for en hekse-prossess og skitne metoder, ala Jagland, Valla, Thommessen, Søviknes etc.

Jeg tror sånn som Danmark har gjort det, med å skjerpe inn på innvandringen og familiegjenforening osv., er veien et skritt i riktig retning.

Og det er kanskje pga. at dette at muslimer begynte å brenne danske flagg og ambassader osv.

At det ikke passer helt med deres agenda.

Som vel nok er styrt av et illuminati-aktig nettverk, virker det for meg.

Som blusset opp, altså islamismen, blusset jo opp i forbindelse med at Ayatolla Khomeini tok et kupp vel mot Sjahen av Iran, på slutten av 70-tallet.

Det var jo etter dette at muslimske damer begynte å gå me de mest dekkende jihabene osv, hvis jeg har skjønt det riktig.

Så det må vel sies å være et politisk symbol.

Som tegn på en politisk kamp.

Islamismen.

Som jeg tror i likethet med andre begivenheter i historien, som den franske og russiske revulosjon, napoleonskrigene, første og andre verdenskrig, kan være en del av en kamp mot den nordiske eller nord-europeiske rasen da, jeg må vel nesten bruke det ordet.

Sånn hvirker det i allefall for meg.

At det er en kamp mot nord-europeerne, som kontrollerte verden for hundre år siden osv.

Og det er vel muligens jødene som står bak da.

Men hvorfor.

Det er ikke så lett å si.

Men de vil vel kanskje kontrollere verden de og da.

Og de virker som om de vil at nord-europeerne skal være deres slaver.

At det er resten av verden mot nord-europeerne, eller germanerne da.

Men hvorfor.

Ja, det er vanskelig å si, de kan vel ha andre folk som slaver og.

Hvis de ikke liker de nord-europeiske, blonde damene spesielt godt, og absolutt vil ha de som slaver da.

Det er jo alment kjent at de norrøne damer blir sett på som mer attriktive, i forhold til damer med andre hårfarger osv.

Men om dette er den eneste grunnen til denne krigen mot nord-europeerne, eller germanerne da, det er vanskelig for meg å si.

Det er vel en krig, som blir ført på en så utspekulert måte, at de som er offere for krigen, nord-europeerne, ikke vet at det er en krig engang.

I hvertfall har ikke skjønt det før nå i det siste.

Men nå i det siste, så virker det for meg, at det er sånn det nok er.

Men det er sikkert andre som vet mer om dette, så da er det bare å trå til med opplysninger osv., så det blir satt pris på, med informative tilbakemeldinger.
RE: Finnes det en rød mafia i Norge som er en del av verdensomspennende kommunistisk russisk mafia? 28.11.07 05:59
(Svar til: Tøffeline)

cons

82 innlegg
7 anbefalinger
Ok, jeg skjønner hva du skriver.

Du stoler mer på mafiaen enn poltiet og myndighetene.

Jeg ville ikke likt å bodd et sted hvor det er sånn.

At man ikke kan stole på myndighetene.

Folk har jo lovbestemte rettigheter.

Da ville jeg heller synes at dette landet var ganske råttent, og prøvd å flytte til et sted hvor folks rettigheter faktisk blir tatt på alvor.

Hvis det finnes så mange fler av de stedene da.

Jeg synes det virker som om det mafia-greiene og sikkert også korrupsjon innenfor politi og myndigheter, som du skriver om.

Jeg synes det virker som om det brer om seg mer om mer, de fleste stedene.

Det man kan lure på om faktisk vel er problemet da.

Tror du ikke det kan være en sjangs for at politi og myndigheter som er korrupte, faktisk er medlem av mafiaen dem og?

Også lurer dem vanlige folk til å stole på dem, når de veksler penger og oppfører seg pålitelig?

Og jeg vet ikke om jeg tror at det som stod i Vi Menn på 80-tallet, om at russisk mafia skar av ansiktene på sine ofre.

Jeg vet ikke om det var skrekkhistorier.

Jeg mener det blir litt for lettvint, å bare kalle det man ikke liker eller vet om.

Å bare kalle det skrekkhistorier.

Blir ikke det litt naivt da?

Man så jo hva de gjorde med ansiktet til han Ukrainske presidentkandidaten i åpningsinnlegget.

Og at tvingte motkandidaten til Putin i presidentvalget i Russland i 2004 til å spille inn komprimerende filmer, og jagde han til utlandet.

Og at de drepte han russiske ex-spionen i London med polonium.

Du tror ikke det er litt naivt da, og bare avskrive det som stod i Vi Menn og de eksemplene jeg har vist her, som skrekkeksempler.

Du fremstiller mafiaen mer som en gjeng med barnehagetanter synes jeg.

Du har kanskje noe pålitelig russisk dokumentasjon fra Pravda eller noe, om at mafiaen faktisk er enda koseligere enn barnehagetantene?

Jeg bare fleiper litt på slutten, men du skjønner kanskje hva jeg mener?




Anbefalt av 0RE: Finnes det en rød mafia i Norge som er en del av verdensomspennende kommunistisk russisk mafia? 28.11.07 06:50
(Svar til: jaffejoffer)

cons

82 innlegg
7 anbefalinger
Hei, jeg skjønner du synes dette hørtes morsomt og latterlig ut.

Altså for å ta en ting av gangen.

Jeg synes, som jeg har forklart om i linkene tidligere i tråden, at det kan virke som om folk som Brundtland, Stoltenberg og Giske kan være medlemer at et mafia/illuminati-aktig nettverk i Norge.

Og det virker som om dette miljøet har hatt kampanjer på gang mot folk som Jagland, Valla, Thommessen, Tønne, Søviknes osv.

På den måten at dette illuminati-nettverket eller jødisk-kommunistiske mafiaen da, kontrollerer eller samarbeider med f.eks. albanske mafiaen, og bruker dette mer voldelige nettverket og deres kontakter, mer som nazistenes pøbel-velde i gatene i 30-årene i Tyskland.

Og at de ungdommene i Drammen, var del av et lokalt kriminellt nettverk, som nok er i forbindelse med kriminelle nettverk i Norge og Sverige og andre steder.

Sikkert den albanske mafiaen da.

Jeg har jo lest på debattforum osv., at albanerne selv sier at de kontrollerer underverdenen i Norge.

Og at de i Sverige, f.eks. i Gøteborg osv. er vel også velkjent.

Og de har jo tatt over for den italienske mafiaen til og med i Milano leste jeg på nettet for et par år siden.

Så dette nettverket er nok sterkt nok til at de kan få til en sånn aksjon på utestedet Børsen i Drammen, at de kan dra Jagland sønn ut av dette respektable utestedet.

Jeg var der en gang på 90-tallet, og det virka mer eller mindre som et sosse-sted, der de mer 'vellykkede' ungdommene i Drammen dro for meg da.

Jeg kan ikke huske at det var noe typisk invandrersted f.eks.

Det blir vel som et diskotek i Oslo da, ja det er vel Børsen i Oslo og, eller det er kanskje stengt det.

Og Barock er vel stengt og, så det var ikke så lett å finne eksemler.

Ta Horgans i Hegdehaugsveien da.

At plutselig skal det komme en gjeng med 12 invandrer-ungdommer inn der, og dra ut en kar som står i baren der på gata, slå'n ned, og fortsette å sparke'n i magen og hue.

Og karen i baren har aldri sett disse folka før, og er en streit kar sikkert, som er sønn av en kjent politiker.

Jeg vet ikke om hvordan dette høres ut for deg.

Men jeg synes det ville vært litt rart hvis dette skulle være en tilfeldig episode.

Hvis 12 invandrer-ungdommer drar en tilfeldig valgt kar ut på gata og banker han opp, da er det jo de som styrer byen, må man vel si.

Hvordan kan de gjøre det da.

Det er vel ikke de som skal styre byen?

Det er vel politi og myndighterer?

Det må jo være at de terrorriserer byen da.

Hvorfor tar ingen opp dette problemet?

Er det riktig at folk skal finne seg i å bli terrorisert da?

Man slår jo ned på terrorister som Bin Laden osv.

Bare for å ta et eksempel som folk kjenner igjen.

Det er vel ikke like alvorlig, men er to eksempler på samme problemet spørr du meg.

Men folk er vel for feige, og redd for å ikke virke politiske korrekte nok, til å tørre å ta det opp da.

Skal jeg se om jeg finner kyllingmannen her.

http://forum.tv2.no/f...

I den tråden står det om kyllingmannen.

Det er Bård Tufte Johansen som står utenfor Ullevåll sykehus og har på seg kyllingdrakt foran TV2 kameraene, selv om han jobbet i NRK.

Jeg synes hele den scenen virker planlagt.

Som om dette her var arrangert, og at disse lille lørdag viste om det som skulle skje.

Så jeg lurer på om noen driver å tuller med familien Jagland, eller har tullet, mens han var i en posisjon hvor det virket som han kunne bli leder av AP da.

Som en motkandidat, og representant for det samme LO som Valla var en representant for vel.

Og da, som motkandidat, mot miljøet rundt Gro, Jens og Thorvald osv da. (Og muligens Giske og, uten at jeg kjenner det miljøet så godt).

Og den gjengen der, med Kolberg muligens osv., dem tror jeg er del av et kommunistisk spion/mafia/illuminati nettverk.

Og det har jeg skrevet mer om i postene i åpningsinnlegget.

Og at det illuminati-aktige nettverket er verdensomspennende, og har makt også i USA og andre land, det tror jeg nok egentlig ikke er for usannsynlig hvis jeg skal være ærlig.

Så jeg mener jeg har dokumentert at dette jeg skriver her i posten og tråden er sannsynlig, og har gitt substans til disse påstandene.

Så bare si fra hvis det er noe mer rundt dette som er uklart, og hvis det er noe du lurer mer på, for da er det ikke umulig at jeg klare å hoste opp noen linker om det osv.

Bare for å bruke et litt fleipete uttrykk, jeg mener jo ikke hoste bokstavelig da selvfølgelig, jeg skal jo skrive linken i innlegget, det er jo det jeg mener.

Jeg skal prøve å være litt mer seriøs, det er sikkert lett å misfortså hvis man fleiper for mye, så det forstår jeg, så det får jeg prøve å slutte med.

Men bare si fra i hvertfall da, så skal jeg se om jeg ikke klarer å finne det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter