Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. juni 2008

Kødd fra myndighetene. (In Norwegian).

Myndighetene, driver tydeligvis, å kjemper noe slags hemmelig krig, mot noe mafia osv.

Og det som skjer, er at myndighetene, har agenter, må man vel kalle det, på arbeidsformidlingen osv.

Det som skjedde med meg, etter militæret, var at jeg måtte søke jobber.

Så dro jeg på arbeidsformidlingen på Stovner, og en medarbeider der, begynte å kødde med meg, og lagde militær-aktige ordspill, som at jeg var 'ferssssk' på arbeidsmarkedet, og registrerte meg som adb (administrativ databehandling) kyndig, og ikke 'edb', som det skulle vært.

Han bare dreiv å kødda med meg.

Så dro jeg på arbeidsformidlingen ved Schous plass, noen uker senere, og da begynte en annen kar å kødde med meg, og sendte meg til en utlyst jobb, hos direktoratet for sivil beredskap.

Dette tror jeg bare var noe kødd, for å bruke meg som noe spion, mot noe mafia, i butikker, eller noe.

Jeg hørte det på stemmen deres, da jeg ringte, for å vite om jeg fikk jobben, at her var det noe som ikke stemte.

Det husker jeg ennå.

For hu kjente tydeligvis til noe, som hu ikke sa, hu dama som jeg prata med da, og sa jeg var på 3. plass av søkerne.

For hun hadde en sånn tone i stemmen, at hun fryda seg liksom, på en måte, uten at det skulle være noe grunn for det, for jeg var jo på 3. plass, det var liksom ikke noe gjevt over det.

Men hun her var sånn, at dette var noe spesiellt, og det ble ikke forklart for meg, på noen måte i det hele tatt.

Så om han karen på arbeidsformidlinga, på Schous Plass, var noe slags agent for myndighetene, og at de bestemte seg, for å kødde med livet mitt, og bruke meg som noe agent mot noe mafia.

Jeg hadde planer, om å jobbe som selvstendig næringsdrivende, med å utvikle dataprogrammer, og så ha en straight A4 kontorjobb, ved siden av, for å få noen inntekter, mens jeg drev å programerte programmer osv. da, som jeg hadde drevet en del med, som ungdom og student, på datahøyskole.

Så datajobb, var egentlig plan A, kontorjobb var plan B, men det endte med plan C, butikkjobb.

Men det samme skjedde vel også i England, da jeg fikk jobb på Arvato.

At dette var noe slags spion mot noe mafia, og at myndighetene, har agenter, på arbeidsformidlingene/vikarbyråene, og bruker en, som noe slags spion, eller noe kødd, i firma hvor det er mafia og sånn tull da.

Sånn at man ikke kan ha noe ordentlig liv, for da bruker de systemet, til å kødde med en, sånn at man aldri får kontroll, etter at myndighetene har kødda med en, på en måte som denne.

Det er i hvertfall dette jeg hadde i hue, når jeg våkna nå.

Så hvis man gjerne vil ha kontroll på livet sitt, og få en karriære, f.eks. som dataprogrammerer, så kan det tenkes, at myndighetene, kupper dette og bruker deg som noe agent i noe hemmelig krig mot noe mafia, sånn at du aldri får noe normalt liv.

Jeg mistenker også at familien kunne ha vært med på det her, på noen måte, siden de skulle møte meg samme dagen som jobbintervjuet, det var søstra mi og muttern, og det er mulig at det var den dagen vi så noe Kafka-film osv., selv om jeg ikke skal si det sikkert.

Men noe kødd var det nok, med dem.

Så det er nok en del som foregår under overflaten, i samfunnet vårt, og man blir kødda med maks, uten at man blir forklart hva dem driver å kødder med deg for, og hvordan denne køddinga skal foregå.

Fordi de sikkert bare sier masse dritt om deg, f.eks., og prøver å få noe mafia til å angripe da.

Så spionerer de på deg, og ser om de klarer å finne ut noe om mafiaen osv. da.

Sånn er det det virker for meg.

Men jeg får finne på noe annet å gjøre, jeg må prøve å få gjort noe jobb osv. også.

Men de myndighetene, de vil jeg advare om, at er noen frekke jævler, så de vil jeg gjerne advare mot.

Så da gjør jeg det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter