Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 12. juli 2008

Mette-Marits vakre par. Oppdatering: Kjærlighet, penger eller trygghet? (In Norwegian).

Tror det blir et problem der ,når ho forstår mer enn det som har kommet fram i dagslyset i dag.kommer vel mer etter hvert…sånn er det å finne noen som ikke er adelig,,,skjønt det finnes vel ikke så mange adelige nå for tiden,,,så må vel utvannes litt,,men,kunne jo funnet noe annet,,,men du vet kjærligheten,,,visst det er det d snakk om her,,vet ikke kansje penger og rikdom er svaret,,det er for mange som gifter seg til rikdom og ikke kjærlighet…

Aina Soleng

for en halvtime siden Bra?

Du kan redigere eller slette kommentaren din i en halvtime til.

Hei,

ja jeg vet ikke om det var kjærlighet, eller hva det var.

Det virker, som at han 13 år eldre eks-kjæresten til Mette-Marit.

(Ikke han faren til lille Magnus, man han med XXX-videoen, og bildene).

Det virker som at han var en kontollerende type.

Jeg leste såvidt i Dagbladet på nettet nå, at han plukket opp Mette-Marit, og hentet henne på jobben, på en cafe hun jobbet, så hun tog ikke toget til Lillestrøm, der de bodde.

Og han hadde også stått i hagen hennes, etter at hun flyttet fra han, med en kniv.

Og da hadde Mette-Marit anmeldt han 13 år eldre kjæresten hennes, for trusler.

Men kjæresten, sa da, at det med kniven, var ‘bare’ for å dirke opp låsen på bilen hennes.

Så jeg lurer litt på, om det at hun ønsket å bli sammen med Haakon, kan ha vært, for å komme unna noen det kriminelle techno-miljøet, som hun hadde rotet seg inn i osv., i hovedstaden.

Så hun følte seg trygg, sammen med kronprinsen da.

Noe sånt?

Men, så har fortsatt han kriminelle ekskjæresten hennes, videoer og bilder, som kanskje hun har blitt mer eller mindre tvunget til å være med på.

(Og dermed kontroll over hele kongehuset, og også indirekte landet, vil jeg si).

Jeg mener, gruppesex på et biljardbord, på et utested i Oslo.

Da må hun vel sies å ha vært en hore.

Jeg skal se om jeg finner det artikkelen, så kan jo folk se, om dem er i enig eller ikke, i min bedømmelse av han karen da, fra artikkelen.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er den nevnte artikkelen:

http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/03/02/316523.html

Erik Ribsskog



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter