Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. november 2014

Espen Melheim, kjøpte en eiendom i Oslo, av sin lillesøster Trine, (som jobber i Husbanken vel), for 600.000, i 1998. Og så solgte han den samme eiendommen, (kan det virke som), for nesten ti ganger så mye, cirka ti år seinere. Hm

WP_20141010_047

WP_20141010_048

WP_20141010_049

WP_20141010_050

PS.

Ladeveien 12, (i Oslo), er visst et slags 'Melheim-sted'.

(Så da er det kanskje mulig, at disse eiendomshandlene ovenfor, var litt mer kompliserte, enn det ser ut som, (på bildene ovenfor).

Hvem vet).

Jeg visste forresten ikke det, at Espen Melheim og dem, var fra Oslo.

(Som man vel må si, at det nå virker som).

Hm.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

melheim sted

http://telefonkatalog.1885.no/sok/ladeveien%2012

PS 3.

Jeg tror at dette må være Espen Melheim sine foreldre, (som jeg ofte haiket med, til Drammen, da jeg gikk på Gjerdes videregående, (som utvekslingselev), skoleåret 1988/89):

foreldre espen melheim

http://forbruker.dt.no/eiendomsbasen/searchresult/display/offset/20/s/melheim/datesort/desc

PS 4.

I 1995 en gang, (var det vel), så dro min fetter Ove meg med, til Berger, og da fortalte Espen Melheim sin yngste søster Anette meg, at Espen studerte i Belgia, og det kan se ut som, (fra dette nettstedet), at han fant seg ei kone der og:

belgia

http://forbruker.dt.no/eiendomsbasen/searchresult/display/offset/0/s/melheim/datesort/desc

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter