Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 14. desember 2017

Min tidligere 'Rimi-undersott' Sobia, har visst gått konkurs, med tidligere Rimi Bjørndal. Noe sånt. (Fra Aftenposten 28. februar 2013)

sobia konkurs

PS.

Denne butikken hadde en omsetning, på cirka 35 millioner, i 2005, (da den vel ble drevet, som Rimi Bjørndal), så dette var en stor Rimi-butikk, som lå langt over snittet, på cirka 27 millioner, i årsomsetning, (og 'min' Rimi-butikk Rimi Kalbakken lå litt høyere igjen, (enn Rimi Bjørndal), sånn som jeg husker det, fra 2000/2001):

35 millioner i 2005

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:w5Cb_MKdOp0J:www.nettkatalogen.no/firmainfo/bjoerndal_dagligvarehandel_as/1973643610.htm+&cd=32&hl=no&ct=clnk&gl=uk&client=opera

PS 2.

Det som har skjedd på Bjørndal, (siden jeg jobba der), er at Rema har starta butikk der.

Og den har kanskje tatt noen av kundene fra Rimi/Sobia Hussain, da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Noe annet som har skjedd, er jo at Rimi/ICA Norge ble kjøpt opp, av Coop.

Så Rimi sine franchise-tagere, fikk det kanskje ikke så lett, da.

(For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Denne butikken het Rimi 3126 Bjørndal, da jeg jobba der, (jeg jobba der som assisterende butikksjef fra våren 1996 til høsten 1998 og som låseansvarlig fra sommeren 2002 til høsten 2003):

rimi avdeling 3126

https://www.regnskapstall.no/informasjon-om-norsk-butikkdrift-as-coop-prix-bjoerndal-100029183S1

PS 5.

Nå har de både Rema og Prix på Bjørndal, (men da jeg jobbet der, så var det bare Rimi):

rema og prix

https://www.partners.no/leilighet-selveier-søndre-nordstrand-oslo-elgtråkket-60a/5170292/nordvikpartners/oslosyd/haleem-wahid

PS 6.

Da jeg jobbet som assisterende butikksjef, på Rimi Bjørndal, (noe jeg jobbet som fra våren 1996 til høsten 1998), så stengte Klemetsrud senter, (for å bli bygget om til Mortensrud senter), så i en del måneder, så var nok da Rimi Bjørndal, en av Oslo's største Rimi-butikker.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter