Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. mars 2021

Min oldemor Helga Ribsskog f. Dørumsgaard jobba for Per Mork, på en skole i Rælingen, i sin tid. Men jeg har også Mork i slekta, (og hu elga på meg, da jeg jobba på CC Storkjøp, hvor jeg jobba fra høsten 1988 til høsten 1989)

oldemor og denslags

PS.

Her er mer om dette:

mer om gøril min bok

https://www.johncons.net/min_bok_jf.doc

PS 2.

I PS-et overfor.

Så skriver jeg, at det var fire slanke jenter, som gikk fire i bredden foran meg, (på en fylkesvei uten ordentlig fortau), høsten 1979, (må det vel ha vært).

(Like etter at jeg flytta fra min mor i Larvik, til min far på Berger.

Noe jeg gjorde i oktober 1979.

Var det vel.

Så dette kan også ha vært våren 1980.

Hm).

Men seinere, så har det visst seg, at den ene jenta, (Gøril sin lillebror Øystein vel), visst er en gutt/mann.

(Han gikk seinest i drag, på diskoteket Marilyn, i Oslo sentrum, sommeren 1993, (da min lillesøster Pia var med meg ut på byen, for å feire at jeg hadde dimma, fra militæret).

Og han sa da, at han var søstera til Gøril.

Sånn som jeg husker det.

Og Svenn Gøran og Gøril pleide noen ganger, å la meg sitte på, hjem fra CC, (siden at Gøril og jeg var naboer, på den tida, for jeg bodde hos min farmor de siste månedene, før jeg flytta til Oslo, for å studere, høsten 1989).

Og da kalte de Øystein, (som også var med), for søstera, (sånn som jeg husker det).

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

En av de fire jentene, (Anette Eknæs sin lillesøster Kristina), begikk forresten selvmord, for noen år siden.

(Hvis jeg har forstått det riktig).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter