Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. juli 2021

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen til Thon DISCOVERY
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 28. juli 2021 kl. 19:15
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: nyhetsbrev@i.thonhotels.no, service@olavthon.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Thon Hotels <nyhetsbrev@i.thonhotels.no>
Date: ons. 28. jul. 2021 kl. 13:00
Subject: Velkommen til Thon DISCOVERY
To: <eribsskog@gmail.com>



ERIKA RIBSSKOG
 
Medlemsnr.: 8983975374
Bonuspoeng: 0
Poeng til forfall: 0
THON HOTELS

Bestill   |    Tilbud   |    Logg Inn DISCOVERY


VELKOMMEN TIL THON DISCOVERY
Hei

Vi vil alltid gjøre vårt beste for at du får hyggelige hotellopphold hos oss.

Som medlem i Thon DISCOVERY vil du nyte godt av mange fordeler. Blant annet ønsker vi deg velkommen med gratis vannflaske og avis ved innsjekking.
Gjennom vår samarbeidspartner, Global Hotel Alliance får du også tilgang til de samme fordelene på mer enn 500 førsteklasses hoteller verden over.

Med vennlig hilsen
Thon DISCOVERY

SE MEDLEMSFORDELER




MIN SIDE
Her får du enkelt oversikt over opptjente poeng og medlemsstatus. I tillegg kan du oppdatere profilen på Min side. Poengsaldoen vil oppdateres så fort du har opptjent flere poeng. Velg glemt passord første gang du logger inn om du ikke allerede har opprettet et personlig passord.


LOGG INN




BESTILL ROM
Du får bonuspoeng mens du sover og bestiller du rommet på thonhotels.no får du som medlem 10% rabatt i utvalgte perioder.

Poengene kan du bruke på gratis hotellovernatting eller på gavekort på et av våre nesten 100 kjøpesentre rundt om i Norge.


BESTILL NÅ


facebook
Instagram
twitter
Booking: 21 49 69 00  |  service@olavthon.no

Avmelding  |  Personvernerklæring  |  Min side




Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter