Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 20. januar 2022

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen om bord!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 20. januar 2022 kl. 14:22
Til: postkasse@datatilsynet.no
Kopi: postmottak@caa.no, postmottak@sd.dep.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, ga@caa.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Luftfartstilsynet <ga@caa.no>
Date: man. 18. okt. 2021 kl. 16:44
Subject: Velkommen om bord!
To: <eribsskog@gmail.com>


Klikk her for å lese denne e-posten i nettleseren

18/10/21
 Hei, Frøken.
 
Takk for at du har valgt å abonnere på sikkerhetsinformasjon fra oss. 

Dette gir deg enkel tilgang til informasjon om regelverk og sikkerhetsarbeid som pågår. Rett og slett informasjon som er viktig for deg som flyr.

Uansett om du akkurat har begynt å fly eller om du har mange tusen timer i cockpit, er det viktig å være oppdatert på hva som skjer.

Du kan forvente å motta informasjon om:

Endringer av regelverk og høringer
Veiledningsmaterialet
Tekniske, operative og administrative tema 
Sikkerhetskampanjer og arrangement
Sikkerhetsinformasjon til privatflygere er en del av vårt program for sikkerhetsformidling. Dette vil ikke erstatte andre offisielle kilder som for eksempel NOTAM, AIP eller AIC, men er ment som et supplement til disse publikasjonene. 
 Tips og råd for sikker flyging

Vi har satt sammen en nettside der du finner forskjellige sikkerhetstema. Der kan du friske opp kunnskapene med nettkurs eller lese forskjellige temaveiledere. Vi jobber med å utvikle disse sidene og mer innhold er på vei.

Her finner du mer informasjon
Twitter
Facebook
Luftfartstilsynet.no
Du fikk denne e-posten fordi har registrert en flygerrettighet hos oss eller du har valgt å abonnere på sikkerhetsbrev. E-postadressen din er registrert i det felles nasjonale kontakt- og reservasjonsregisteret. Du kan oppdatere din kontaktinformasjon og lese mer om registeret på norge.no/oppdater-kontaktinformasjon.

Vår postadresse er:
Luftfartstilsynet
Sjøgata 45 - 47
Bodø, Nordland 8001
Norway

Add us to your address book


Ønsker du å endre hvordan du du mottar denne e-posten?
du kan oppdatere dine valg eller slutte å motta.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter