Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 15. april 2022

Og enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Svar fra Klingel
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 15. april 2022 kl. 14:48
Til: service@klingel.no
Kopi: service@klingel.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, service@klingel.de, katrin.bohnenberger@klingel.de, natalie.kuba@klingel.de, postkasse@datatilsynet.no
Hei,

IP-adresse holder ikke, må jeg si.

(Jeg vil gjerne ha et navn.

Sånn at det er mulig å forklare om hva som foregår.

På en måte, sånn at folk forstår det).

Jeg vet at firmaer/advokater ganske lett kan kontakte ISP-en (internett-leverandøren), og få navnet, på nett-trollet.

Så det må jeg si, at er dårlig, at dere ikke har gjort det.

Det må jeg klage på.

Jeg ønsker å heller få svar fra en overordnet om dette.

(Jeg ønsker å vite navnet, på det nett-trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.

Og jeg ønsker å bli informert angående, hva dere akter å foreta dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


man. 20. des. 2021 kl. 11:39 skrev <service@klingel.no>:









Ditt kundenummer: 031983630

Hei, Erik!

Takk for din henvendelse.

Viser til tidligere e-post fra 10 Desember der det informeres om at denne bekreftelsen på at forsendelsen har blitt returnert til oss sannsynligvis ville bli mottatt, men gebyret for uavhentet pakke har allerede blitt kreditert tilbake, så det kan du se bort ifra. Det er per dags dato ingen utestående beløp på denne kundekontoen.

Videre informeres det om at det har blitt satt restriksjoner på denne kontoen, sånn at den er sperret for fremtidige bestillinger.

Vi har dessverre ikke videre informasjon angående navn på personen som la inn bestillingene, men vi har derimot IP-adressen det ble bestillt fra: 45.81.149.1 og navnet som kundekontoen ble opprettet i: ERIK LØVENBALK RIBSSKOG RIBSSK. Denne informasjonen kan du ta videre om du vil politianmelde saken.

Vi har prosedyrer og systemer for å unngå svindel, men det hender dessverre at svindlere klarer å unngå disse sikkerthetsprosedyrene.

 

Vennlig hilsen

KLINGEL kundeservice
Cato


Tlf: 815 12032
www.klingel.no
service@klingel.no

På Facebook og på Instagram finner du masse moteinspirasjon, tips og spennende konkurranser!
På Pinterest finner du enda mer inspirasjon!

Klingel Norge A/S, Postadresse: Klingel, Postboks 3501, 3007 Drammen.
Org.nr. 986 487 387. Nordea kontonr: 6021.05.05450.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter