Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 17. juni 2022

Nå har jeg fått royalties for en bok (Min Bok i pocket-utgave, del 1) som jeg solgte på Lulu, i 2018

royalties

PS.

Den boka har bare solgt et eksemplar, på cirka ti år.

Det var noen på nettet, som ville ha den boka, som pocket-utgave.

Men den boka har jeg nå tatt ut av salg.

For jeg har ikke fått bestilt den boka selv.

Så jeg vet ikke om den ble så vellykka.

Det er kanskje mer marked, for litt større bøker, (sånn at man slipper å kjøpe fem pocket-bøker, for å lese Min Bok).

Men sålenge jeg er på Nav/sosialen, så tror jeg at venter, med å gi ut fler bøker, (på Lulu).

(Fordi at Nav/the Jobcenter, får noen ganger 'mensen', (og nekter å utbetale støtte), hvis man utgir bøker, (på fritiden).

Men disse bøkene er ikke noen fast inntekts-kilde.

Og ti kroner i året, (som jeg har tjent på denne boka), kan man selvfølgelig ikke leve av.

Men prøv å forklar det, til Nav/The Jobcenter).

Men hvis jeg får penger, for mine rettighetssaker osv., (og kommer meg bort fra Nav/sosialen), så begynner jeg nok å gi ut Min Bok-bøkene igjen, som Lulu-bøker, (sånn at folk kan bestille de, på nettet).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter