Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. november 2022

Min kusine Rahel er født i 1978. Så hu har jugd litt på alderen, kan det virke som

rahel juger på alderen


PS.

Dette er visst en slags presentasjon av min kusine, som skuespillerinne:


PS 2.

Grunnen til at Rahel snakker dansk (som tredje-språk) selv om hennes mor Ellen var norsk, eller ihvertfall halvt norsk (min mormor (Ellens mor) var jo danskfødt).

Det er fordi at Ellen lærte Rahel å snakke tysk (det vil si sveitser-tysk) hjemme (i Aesch, utafor Basel).

Og Ellen hadde ei dansk venninne.

Og hu venninna har en datter (Sophia Legind).

Og om somrene (på 80/90-tallet) så pleide Rahel å henge sammen med hu Sophia (som er på alder med Rahel).

Og Rahel pleide også å være på besøk, hos min mormor Ingeborg (som er danskfødt, og som ikke lærte seg å snakke norsk, selv om hu bodde i Norge, de siste 60-70 årene av sitt liv).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Rahel har også mørkt hår (etter sin sveitsisk-italienske far Reto).

Og ikke blondt.

(Som det står på det øverste skjermbildet).

Men Rahel begynte å farge håret blondt, etter at hennes mor (min tante) Ellen døde.

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter