Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. juni 2023

Mer fra min mors tremenning Terje Dørumsgaard. (Fra Bø Blad 19. mai 2023)




PS.

Min avdøde mors tremenning burde kanskje ha filma disse rånerne.

Og lagt ut filmene på YouTube.

Sånn at folk hadde skjønt, hvordan det egentlig er, for dem som bor i Bø sentrum.

For dem som ikke bor, så langt ute på landet.

Så er det kanskje lett å le av dette, og tro, at det er mest som noe tull.

Men det er mulig at 'bønda', har fått bedre råd, de siste årene.

Sånn at de har kjøpt kjempedyre anlegg (til å ha i bilene).

Og ikke bare har sånne 15 watts-anlegg (til et par tusen kroner) som var vanlig, da jeg kjøpte bilstereo (i Sverige) på slutten av 90-tallet.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Sommeren 2002 (kan det vel kanskje ha vært) så viste min Rimi Langhus-underordnede Trond Berget meg, at han brukte hele bagasjerommet i bilen sin, til noe sånt som det her:



https://www.skruvat.no/Excalibur-Basspakke-X1-P407083.aspx?gclid=CjwKCAjwyeujBhA5EiwA5WD7_cenNTrM-H3BKnXwW2sabm1PcgBSW2ne3YflTIbn7YuzABAeurgIshoCWbEQAvD_BwE

PS 3.

Det finnes visst også noen slags moderne duppeditter (som vel heter AirPods) som man bruke (om natta osv.) som fjerner støy.

Selv om disse muligens ikke kan brukes, av hunden Bruno.

(For å si det sånn).

Så sånn er vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Det her er kanskje noe for hunden Bruno:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter