Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. august 2023

Her kan man se at min danske oldemor Karen Margrethe Heegaard f. Nyholm sin fetter Vagn Aage Fog har skrevet en bok om tropeskogbruk i Siam (så det at hans datter Frederikke Louise Young f. Fog seinere har fått disse skogene i gave (av danskekongen) er kanskje ikke like usannsynlig, som det først kan høres ut som)




PS.

Det er også sånn at Fog-slekten er i slekt med de danske kongelige.

(Så det var kan ha medvirket til, at danskekongen ønsket å gi Fog-slekten disse eiendommene i Siam (Thailand, Indonesia, Malaysia, Sri Lanka og Brunei) i gave/arv.

Noe sånt).

For som jeg har blogget om tidligere, så er Fog-slekten etterkommere etter 'den danske Luther' (som jeg har kalt han på bloggen) Thøger Løvenbalk (min tolv-ganger-tipp-oldefar).

Og Løvenbalk-slekten stammer fra en dansk konge (Christoffer II) og "en jomfru av de gamle Lunge'r".

Så Fog-slekten er/var i slekt med danskekongen (og de) da.

(For å si det sånn).

Selv om det kan tenkes (noe jeg har blogget om tidligere) at Thøger Løvenbalk egentlig var fra Slange-slekten (eller en annen adelsslekt).

Så dette (rundt Thøger Løvenbalk) er visst et av de mest omdiskuterte temaene innenfor slektsforskningen (i Norden).

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Mer om Vagn Aage Fog:




PS 3.

Vagn Aage Fog ble visst gravlagt i Oslo, noen år før dattera arvet danskekongen sine skoger/plantasjer i Asia (fra Arbeiderbladet 27. mars 1965):





PS 5.

Hu som arvet danskekongen sine Asia-tropeskoger (Fredrikke-Louise Young f. Fog) ble/blir visst bare kalt Freddy (fra Aftenposten 28. oktober 1989):



https://eavis.aftenposten.no/aftenposten/36755/23/?gatoken=dXNlcl9pZD01OTU1OTM1JnVzZXJfaWRfdHlwZT1jdXN0b20%3D&query=%22j%C3%B8rgen+fog%22 (bak betalingsmur)

PS 6.

Han lege Jørgen Fog fra dødsannonsen overfor.

Han var forresten min mormors tremenning.

(Han var storebroren til hu Fredrikke-Louise Young f. Fog).

Og han ble født i København.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter