Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 9. september 2023

Min stesøster Christell sin fetter Per Espen Stoknes, var bare vara/vikar på Stortinget (fra 2017 til 2021). Men han havna på vippen, i en sak om eggdonasjon. Og da skjedde noe som aldri har skjedd før (mer eller mindre). Det ble et annet resultat, enn det antall stortingsrepresentanter skulle tilsi. Og han fetteren til Christell ble visst ikke satt opp på Miljøpartiet De Grønne sin liste, ved neste valg (selv om han stilte seg til rådighet). Uten at jeg veit om det er noen sammenheng



https://www.morgenbladet.no/ideer/2018/05/18/dette-har-nesten-aldri-skjedd-for/ 

PS.

Her kan man se at Christell sin fetter stilte seg til disposisjon (for Miljøpartiet De Grønne) før stortingsvalget i 2021:




PS 2.

Her kan man se at fetteren til Christell (Per Espen Stoknes) ikke kom med på valglista (for valget i 2021) selv om han var på Stortinget osv., i perioden før:




PS 3.

Når det gjelder han Rasmus Hansson (som er på andreplass, på lista overfor).

Så var det sånn, at hans farfar (juristen Michael Hansson) var kollega/kamerat (i domstolene for utlendinger i Egypt) med min danske tippoldefar Anders Gjedde Nyholm sin storebror Didrik Nyholm (som jeg fikk memoarene etter, fra min danskfødte mormor, skoleåret 1988/89 (var det vel) før disse memoarene forsvant igjen, fra min farmors hus, på Sand, i Svelvik).

(Noe jeg har blogget om tidligere.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 4.

Her er mer om dette:




PS 5.

Det var jo sånn.

At jeg syntes at jeg så gjenferdet liksom, til Lars Andreas Larssen (som var kjent som motstander av TV-programmet Åpen Post) utafor Extra Bekkestua (på begynnelsen av pandemien, var det vel).

Og det kan jo ha vært han Rasmus Hansson.

(Tenker jeg nå).

Siden at han visst bor på Bekkestua.

(Ifølge det øverste PS-et.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Her er mer om dette:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter