Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. oktober 2023

Da jeg bodde i Keith Court (hvor jeg bodde fra 2012 til 2014) i Walton, så var det sånn, at the Jobcenter noen ganger tulla med meg, sånn at jeg ikke hadde råd til strøm (det var gratis varme/gass i borettslaget). Og da raska jeg med meg George Orwell sin første bok 'Burmese Days' fra biblioteket i Walton/Fazakerley (husker jeg). Og den boka handler om den ondskapsfulle U Po Kyin, som kanselerer folk, ved å drive med ryktesprednings-kampanjer, osv.




PS.

Da jeg jobba som butikksjef på Rimi Kalbakken.

(Noe jeg jobba som fra høsten 2000 til våren 2001).

Så var det sånn, at folk plutselig begynte å snakke om en TV-serie, som het: 'Big Brother'.

Og det er jo et uttrykk som er fra George Orwell sin bok: '1984'.

Og jeg vet ikke om den TV-serien fører til, at folk ikke nevner George Orwell lenger.

At Orwell (med sin 'anti-Sovjetstat-tankegang') liksom blir kansellert, av TV-serien (som inneholdt en del sex osv., blant annet mellom noen som het Anette Young og Rodney Omdal Karlsen).

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Orwell kan muligens ha vært i slekt med min tidligere kollega Michael O'Shaughnessy, fra Bertelsmann Arvato's Microsoft Scandinavian Product Activation-campaign/avdeling i Liverpool (hvor jeg jobba fra sommeren 2005 til høsten 2006):



https://no.wikipedia.org/wiki/George_Orwell

PS 3.

Det er mulig at bok-tittelen '1984' blir litt dum, i våre dager.

Siden at Orwell skrev boken, på 40-tallet.

Og da var det en science fiction-roman/dystopi/fremtidsroman.

Og det var kanskje en ting, i årene før 1984.

Men i årene etter 1984, så blir dette litt mer komplisert (og ikke like rett fram) må man vel si.

Og man kan kanskje si, at boken er litt utdatert, på grunn av tittelen.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Jeg husker at jeg syntes at det var litt dumt, at Dollie (de Lux) sang om '1984' (på Melodi Grand Prix) i 1981:


PS 5.

Eileen O'Shaughnessy hadde visst en viss inflytelse på Orwell sitt forfatterskap (og hu var fra Sunderland, hvor jeg studerte i 2004/05, siden at det var der de forlangte minst skolepenger):



https://da.wikipedia.org/wiki/Eileen_O%27Shaughnessy

PS 6.

Dette biblioteket (som lå/ligger i Evered Avenue) het visst egentlig Walton and Fazakerley Branch Library, og nå er det visst noe rart der, som heter NHS Life Rooms (NHS er den nasjonale helsetjenesten) kan det virke som:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter