Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 15. januar 2009

StatCounter: Noen søker på 'erik ribsskog fan club', på Google. (In Norwegian).



http://www.google.no/search?q=erik%20ribsskog%20fan%20club&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a

PS.

Ja det hadde vært noe, tror jeg, hvis det hadde funnets en Erik Ribsskog fan club, men den søkinga er vel mest for skøy tenker jeg.

Da tror jeg ikke politiet og andre myndigheter i Norge og Storbritannia osv., kunne ha fortsatt å tulle med mine rettigheter.

Men sånn er det, jeg vet egentlig ikke hvorfor rettighetene mine blir tullet med over hele linja.

Men man kan ikke vite alt.

Men selv om jeg er kjent for å være en diskret og forholdsvis anonym person, fra da jeg bodde i Oslo osv., hvor jeg likte å ha et diskret privatliv, siden jeg kom fra et sted, Berger, hvor jeg var mye mobba osv., og siden jeg hadde en mor som noen ganger møtte opp på ungdomsskolen i timen og sånn, og dreit meg ut, og gikk med greiner i håret gjennom Tønsberg osv., mens jeg og søstra mi var på besøk hos henne.

Så derfor har jeg vært litt diskret og sjenert og litt sky, og ikke likt å være med på fem i gata, i Aftenposten f.eks., hvis de stoppa meg i Karl Johan.

Da ble jeg bare flau og sjenert, og ville ikke være med.

Men sånn som situasjonen er nå, med at jeg blir kødda med av alt som heter myndigheter, i Norge, Storbritannia og også i USA, ettersom mye av blogger og sånt er der, og jeg ble hevet ut fra USA i 2005, fra flyplassen, før jeg kom inn i landet, enda jeg ikke hadde gjort noe galt.

Så sånn situasjonen er nå, så hadde jeg blåst i sjenertheten min, for å fått rettighetene mine.

For det er helt jævlig, sånn som det er nå, med at ingen forteller meg noen ting i det hele tatt, og at jeg må sitte alene hver jul, fordi ingen forteller meg hva det her går ut på, som jeg har overhørt, i Norge, at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.

Så da vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gå videre med livet mitt, og hvem jeg kan stole på.

Så da tror jeg at jeg hadde ofret sjenertheten min og anonymiteten min, for å fått vite litt mer om hva som egentlig foregikk, for sånn som det er nå, så er det ikke noe gøy.

Så sånn er det.

Bare for å ta med litt klaging her og, for ikke første gang, men jeg syntes det virker som at det kan være alvorlig det som foregår, så derfor tar jeg med om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter