Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 29. mai 2022

Hu Høisæter, som jeg ble sendt til, av Namsmannen i Røyken og Hurum, da jeg skulle oppløse et sameie, for cirka femten år siden, har visst bare vært meddommer, (og ikke tingretts-dommer)

meddommer

https://johncons-mirror.blogspot.com/2014/04/jeg-sendte-en-e-post-til-krf.html

PS.

Og hu Røisland, (som tulle-sendte meg til Høisæter, må man vel si), hu er visst fra Risør, (som Marianne Høksaas fra Arvato og hennes venninne 'Sleggefett', (datter av Sleggemannen fra Nokas-saken)):

røisland risør

http://risor.mysiteshop.com/no/nyhetsdetaljer/101#.YpPT3thByUk

PS 2.

Det kan virke som at Høisæter jobbet i skolevesenet, og ikke i rettsvesenet, (fra Røyken og Hurums Avis 13. februar 2006):

skolevesenet

https://www.nb.no/items/94ae55ff709a509fdba9f96e6b519f75?page=3&searchText="astrid%20høisæter"~1

PS 3.

Siden at denne 'fitte-stimen', (som svenskene sier), begynte å tulle med meg, (det var også ei Christina Møller Austad, fra Drammen Tingrett).

Så fikk jeg ikke de aktuelle pengene, før jeg var i slutten av 40-åra.

Mens jeg prøvde å få oppløst det aktuelle sameiet, da jeg var i slutten av 30-åra.

Så disse fittene ødela de ti beste årene av livet mitt.

(Som de sier).

Så dette lurer jeg fortsatt på.

(Hva som har foregått).

Eiendomsretten er en menneskerett.

Så å tulle med folk, som forsøker å realisere sin kapital, (som svenskene sier), mens de er oppi en vanskelig situasjon, for eksempel.

Det er styggdom av verste sort.

(Må jeg si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

nettmobbing 29. mai


Jeg bruker gratisversjonen av StatCounter (en trafikk-analyse-tjeneste) på johncons-blogg, og der kan jeg se hvilke nettsteder som sender trafikk til bloggen:

statcounter 29. mai

Mer fra YouTube





Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter