Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 2. oktober 2023

Min tidligere klassekamerat Sten Rune Nilsen (fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole) har hatt corona (for å fleipe litt)

Min tidligere klassekamerat Gry Stenberg (fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole) har visst fått grått hår (kan det virke som). Noe sånt



PS.

Gry har ihvertfall ikke blitt skalla (som mange av våre andre klassekamerater (som for eksempel Erland, Geir Arne, Stig og Odd Einar)).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Gry har heller ikke dødd, som våre tidligere klassekamerater Carl og Ole-Tonny.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Gry bodde i Leirfaret 4B (sammen med sine foreldre og storesøster) fram til min farfars firma kjøpte den leiligheten, våren 1981, og Leirfaret 4B ble da den nye 'Strømm Trevare-leiligheten', må man vel si (fra Fremtiden 3. mai 1980):



Mer fra min stesøster Christell sin eldre halvbror Bjørn Humblen. (Fra Strilen 5. september 2023)



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter