Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. januar 2020

Min avdøde mors fetter Steffen Heegaard forklarer om, at det er lurt å spesialisere seg, og at det ikke alltid er lurt å etablere seg i utlandet


https://finanswatch.dk/Finansnyt/Forsikring___Pension/TopDanmark/article10646389.ece

PS.

Her er mer om dette:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1000127-info

PS 2.

Steffen sin lillebror Thomas, har tidligere blant annet jobbet som direktør i Disney, men er nå eier/styremedlem for noen danske 'gaselle'/gründer-bedrifter innen film og e-sport:


https://www.linkedin.com/in/thomasankerheegaard/

Mer fra YouTube

Min tidligere klassekamerat Sigmund Landaas, (fra handel og kontor, på Sande videregående), har visst blitt skinnhead, (for å fleipe litt)


https://www.svelviksposten.no/nyheter/naringsliv/bygg-og-anlegg/her-skal-det-bli-et-naringseldorado-pa-50-mal-haper-a-vare-en-katalysator-for-svelvik/s/5-74-76347

PS.

En gang, når vi hadde gym, på økonomilinja, (på Sande videregående), skoleåret 1987/88.

Så gikk Sigmund rundt, med masse bæsj, klint utover rumpeballen/rumpeballene, (husker jeg), i garderoben.

Så Sigmund hadde muligens driti på seg.

Og uten å huske dette.

Så Sigmund var muligens, litt som en gammel gubbe, (allerede på den tida).

(For å si det sånn).

Hvis han ikke tulla, da.

Hm.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Min tidligere klassekamerat Ole-Christian Skjelsbek, (fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole), sin kone, er visst finsk-svensk


https://www.svelviksposten.no/nyheter/naringsliv/berger/hotelldirektorer-venner-og-naboer-vi-spiller-hverandre-gode/s/5-74-76753?access=granted

PS.

Ole er visst skilt:


(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Jeg husker en gang, som jeg tok maxi-taxi, (eller noe lignende), hjem fra et diskotek, (Madonna), i Holmestrand.

(Det må ha vært en gang min lillesøster Pia dro meg med.

Eller om det kan ha vært etter en russekro der, høsten 1988.

Da satt vi muligens bak i en russebil).

Da satt Ole, og flørta, med ei brunette, som ligna litt, på hu Johanna, (nesten hele veien tilbake til Berger), husker jeg.

Men hu i den bilen/drosjen/russebilen, var eldre, enn hu Johanna.

Og hu snakka ikke svensk, (for å si det sånn).

Men det kunne virke litt som, at disse, (Ole og hu brunetta), ble forelska, (husker jeg).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Det kan virke som, at min tidligere klassekamerat Erland Borgen, (fra Berger skole og Svelvik ungdomsskole), sine foreldre, (rektor Borgen og min tidligere klasseforstander Sidsel Borgen), var litt sånn halleluja, når det gjaldt Berger skole, (før Erland og hans storebror Øystein ble født)


https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

Min lagfører Bricen, fra førstegangstjenesten, (som er mulatt), sin storesøster Siw, (som antagelig er en hvit halvsøster), er visst feminist, (kan det virke som)


https://www.vg.no/rampelys/i/e1Kmz4/naar-var-du-foerste-gang-bricen

PS.

Faren til Bricen, (Lionaldo), er visst katolikk, (ifølge Bricen sin lillesøster Silvanny):


(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Hvis det var faren til Bricen, som min yngre søster Pia, dro med hjem, til Ungbo, (som sin sjette neger liksom), en gang i 1994, (må det vel ha vært), fra Baronen og Baronessen.

(Jeg satt og så på TV, (jeg hadde kanskje hatt ledervakt på Rimi Nylænde).

Da Pia kom hjem, en natt til søndag, med en rak, kraftig, taus og muligens litt gråstenket neger, (som ligna litt på Bricen), som gikk i dress/smoking).

Så kan min nevø Daniel, (som har fått sitt mellomnavn Gullit, etter ønske fra Pia sin andre neger, nemlig Keyton fra Somalia).

Da kan Daniel være broren, til Bricen.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter