Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. august 2016

Mer om Stabburet-butikken til Kristian Kvehaugen

mer om stabburet butikk kvehaugen

PS.

Stabburet hadde visst mange butikker, (bare i Oslo), men de lager/laget jo også mat, (som hermetikk osv.), og deres butikk-kjede, var ikke sterk, (vil jeg si), siden at de fulgte tilbudene, til den heller vel ikke så kjente/vellykkede Vivo-kjeden, (og etterhvert så solgte nok Stabburet sine butikker, for å istedet konsentrere seg om, det de vel var/er flinkest til, (de heter vel nå Orkla Stabburet forresten), nemlig å lage hermetikk, osv.):

hadde mange butikker med fulgte tilbudene til vivo kjeden

PS 2.

Stabburet-kjeden ble visst kjøpt opp av Hagen-gruppen, (kan det virke som):

hagen gruppen stabburet

PS 3.

Stabburet hadde visst butikk her, allerede på 40-tallet:

stabburet butikk 40 tallet

PS 4.

Det må vel ha vært her, (hvor Øystein Andersen sin favoritt-Maliks, (burger-restaurant), lå på 80/90-tallet):

maliks hm

Min danskfødte mormor Ingeborg Ribsskog sin farmor het Caroline Hagerup, men denne Hagerup-slekten er/var visst egentlig Falkener, (kan det virke som))

egentlig falkener

https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Hagerup

PS.

Her kan man se, (på min slektsforskning fra i går), at Falkener/Falkner blir til Hagerup, (for hu Gunhild Sevaldsdatter, blir gift Falkener/Falkner, og de tre neste, på lista, er alle, på sverdsiden, men likevel blir etternavnet etterhvert Hagerup, (og ikke Falkener/Falkner):

falkener blir til hagerup 2

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/07/jeg-ogsa-er-en-direkte-etterkommer-av.html

Mer fra Facebook

mer fra facebook reinkjøp

PS.

Her er mer om dette:


Torshavn minner litt om Larvik, (på 70-tallet), må man vel si. Ikke dårlig

larvik på 70-tallet ikke dårlig

https://www.facebook.com/events/1772872646259123/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter